Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P66e98t59r 89N98e38d88v43ě55d

4. 11. 2022 14:32

Přesně, je třeba aby mu alespoň 10% voličů dalo důvěru

0 0
možnosti
JK

Máte celkem jasnou představu, jaké morálně volní vlastnosti má mít budoucí prezident a vyšel vám nejlépe Hilšer. Byl bych rád, kdyby podobně uvažoval každý Čech a i když by výsledkem nebyl zrovna váš favorit, pak někdo za koho se nemusíme stydět. To mě nyní trápí nejvíc, pokud máte nějaké upřímné známé za hranicemi Česka, pak víte o čem mluvím.

Bohužel tohle ví i Babiš, proto do střetu s lidmi naprosto odlišné morálky nepůjde, nechá je filozofovat v debatách o morálce a pravomocech, což nyní zajímá mnohem méně lidí než jsou ti, co řeší svůj strach z budoucnosti. Minimálně z poloviny je ten strach uměle vyvolaný, emoce totiž nesou sledovanost hlavně komerčním televizím a také přitáhnou pár lidí na náměstí. Nyní tento strach přiživí Babiš v obytňáku, který bude cestovat hlavně po vyloučených lokalitách a chudších krajích, kde dostatečně vyděsí lidi tak, že zapomenou na nějakou imaginární morálku i na to, že prezident na to má vliv jak na počasí. Babiš potřebuje dostat k urnám hlavně domácí pecivály a hospodské rozumbrady, kteří umí nadávat, ale k volbám nechodí, pokud se mu to povede, pak máme, celé Česko, velký problém.

2 0
možnosti
Foto

Vyhazoval spolu s van Gemundem pietní květiny a opět s ním pomalovaný do půl těla pobíhal na brífinku po jednání vlády vlády Rv

1 1
možnosti
Foto

Pánové tak chtěli reagovat na do očí bijící přetvářku a zjevné pokrytectví: agent Štb pokládá pietně kytici svým obětem. Chucpe.

0 0
možnosti
JD

I když není pan Hilšer můj šálek kávy, tak dávám jasnou karmu! R^R^R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 561
  • Celková karma 12,19
  • Průměrná čtenost 386x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články