Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J98o93s25e66f 48B64á12r39t79a

4. 10. 2021 10:25

Pan Stejskal dnes napsal o panu Orbánovi rozumný blog R^

0 0
možnosti
JP

Když jedná k rozvoji a ochraně Maďarska podle svého přesvědčení, je vyjímka mezi politiky, kteří jsou lhostejní, jen ekonomika je tlačí. Jen neměl nařizovat pokusně očkovat zdravotníky.

0 0
možnosti
VK

Lidové noviny tento týden otiskly rozhovor s V. Orbánem při návštěvě ČR.

Přečtěte si ten ten rozhovor .

1 1
možnosti
MR

Myslím, že to s jeho diktátorstvím nebude tak zlé. Zatím má v parlamentu pouze 116 křesel ze 199. Autorka by ale měla vyrazit do Maďar na turné a přemluvit místní zaostalé domorodce, ať už ho sakra pořád nevolí když je ten diktátor.

2 1
možnosti
Foto

Proč myslíte, že jsou zaostalí? Napsali mi anglicky, že děkují všem aktivistům, kteří tam stáli proti autokratovi.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti
Foto

Tlumočím zprávu, kterou mi poslal přítel žijící v Maďarsku, zřejmě toho o Orbánovi ví podstatně více než naše Lidové noviny či Parlamentní listy...

0 0
možnosti
Foto

R81o62m38a23n 63K52o54z37e50l

2. 10. 2021 19:23

Orbán se už dal na slavnou západní politickou korektnost? K demonstrantům, no snad to nebyli takoví tragédi, kterým bedlivě naslouchá Ivan Bartoš, jak tragikomicky hulákají "úprchlíci vítejte". Prezident říkal, že řvoucímu davu se neustupuje. A EU dluží Orbánovi omluvu, za to, jak ho peskovali za stavbu plotu. Inu není plot jako plot.

https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/migrace-neni-plot-jako-plot.A210825_163109_p_zahranici_wag

3 1
možnosti
Foto

Pane Kozle, plot jistě Orbán postavil, aby mu nelezli do zelí. Mnoho lidí si ještě pamatuje bourání Berlínské zdi, myslím, že není potřeba motat ostnaté dráty proti lidem jakékoliv pleti a vyznání, populisté mají před volbami, a tak straší a straší, neboť jsou to úspěšní strašáci do zelí.

0 0
možnosti
JL

Autorka trošku deformuje definice diktátora a diktatury - myslím, že Orbán nedělá ani to, co Lukašenko - mučení a zabíjení oponentů režimu ani to, co dělá Putin - mučení a zabíjení oponentů, zabrání cizího území vojenskou silou. Takže si ujasněte, co je diktatura a co autoritativní systém - je docela možná že Orbán vytváří autoritativní systém, ale pořád v rámci demokracie. Zakázali snad v Maďarsku nějakou stranu, zavřeli nějaké oponenty režimu? Neslyšel jsem o tom.

3 1
možnosti
Foto

To, že jste o něčem neslyšel ještě přece neznamená, že to neexistuje. Naopak- když nám média pouští triviálnosti, je třeba zbystřit sluch, zda jsou ještě objektivní.

0 0
možnosti
TB

V Maďarsku je zakázáno si založit konkurenční médium? V Maďarsku je zakázáno proti Orbánovi kandidovat a vyhrát?

11 1
možnosti
Foto

Vy jste na Maďarsko odborníkem? Rozhodně tam je potlačeno svoboda projevu, což bylo vidět na videu v MTV. Také jeho média, která platí budou mlít jeho píseň... Věřím občanům a ne co o Orbánovi říká někdejší estébé Bureš.

0 0
možnosti
JK

Těch pár chvil, které jsem strávil a ztratil čtením Vašeho příspěvku, budu hořce litovat, až se mi jednou promítne můj život. No, mějte se fajn, asi už se na Vašich stránkách nepotkáme.

8 1
možnosti
Foto

Vaše blogy také neznám, co člověk, to názor. Proto tady zde přece tento prostor je, abychom diskutovali... Anebo již ne? :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 562
  • Celková karma 10,99
  • Průměrná čtenost 385x
Bloggerka, spisovatelka, autorka knihy Opravdickej mafián 2019, eseje: Jsem jedním z tónů všech písní Tvých. Jsem žena  tvůrčí a optimistická, jinak ještě pedagog, hudebník a rodič se smyslem pro humor... "Hudba je nejkrásnější jazyk" Jan Werich

"Jsem, kdo jsem... "https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Chtěla bych zde podpořit všeobecné vnímání života kol kolem a inspirovat svými nápady... Jak se zdá, tepe to tu celkem slušně!

http://www.ditka-pete.webnode.cz

https://uloz.to/file/snlsnxnUdh7g/dj-eseje-pdf

 

Seznam rubrik

Oblíbené články