MR

Kdo dojde do stavu vnímání Boha, Božství, Jsoucna, tak nemá potřebu, neustále zahlcovat prostor jako puberťák, svým pohledem na věc. Má za sebou cestu, hluboké vnímání kde, kdo je, a co ne-potřebuje a vnímá řád, zákony, principy a harmonii ve všem. Ta ale není vidět, pokud náš kužel světla baterky, osvětlí jen 100. metrů a z toho si odvodí realitu, svoji realitu, vidí třeba jen náměstí, a sochu zde ... . Pokud, ale vidí i desítky km, vidí město, krajinu, tak určité společenství a vzájemné komunikace zde, jež vytváří takové prostředí, jaké je, a to navíc bez dohledové autority. Má vnitřní mechanismy. Pokud jeho světlo jde ještě dál, tak si vnímá koloběhy generací, vývoj vědomí od nula v době narození, až po jeho stabilní životní fázi v dospělosti. Uvidí i to, že těchto stabilních životních fází, zde je historicky jen pár, a stále dokola se vytváří v každé další nové generaci, a objevuje se dávno objevené a hlásí své pravdy a plní knihovny ... . Proto se zde stále historie opakuje ... . Je příliš krátká evoluční doba v globálním informačním prostředí, tak aby se světelný kužel baterky u části populace rozvinul přes 1km, do komplexnější reality, zde celého města i okolí ... . Přeji hezký den ... .

Foto

Bože? Ty to vidíš...

Tak podle vás na počátku bylo Rusko, co chtělo mír? Akorát že to Rusko stálo vždy u zrodu dvou světových válek, mělo a má podíl na mnoha lokálních válkách.

A podle vás má Rusko utvářet novou Evropu?

Děkuju, nechci ...

O podobných typech lidí jako vy se často říká "zralý na ránu" ...

  • Počet článků 326
  • Celková karma 3,13
  • Průměrná čtenost 119x
Myslím, že jsem člověk, který se dívá kolem sebe a vidí věci jinýma očima než se snaží představovat média. Která neplní svou funkci tím, že si nevšímají kvality, která je všudy přítomná, místo toho jim jde o krátkodobý zisk, který plodí nekvalitu.

Seznam rubrik