JZ

To, že se Západ musí vzpamatovat, o tom žádná. Myslím si, že k tomu nakonec dojde. Konec Západu věští komunisté už přes sto let a ono pořád nic.

Problém však je, že obskurní spolky jako PRO, SPD a další e nenabízejí žádné rozumné řešení, akorát si vymýšlejí hlouposti, které by vedly k další devastaci, viz minimální důchody. Tak třeba tomiokamurovci podporují zachování tzv. zaručených mezd v soukromém sektoru, které brzdí podnikání, a také jsou proti změnám v zákoníku práce, které by zpružnily pracovní trh. Takže jistí kritici Západu, kromě výkřiku, jak je všechno špatně, nenabízejí řešení.

JZ

Zasloužená karma Pokud do toho Západ půjde razantně, tak stoprocentní.

IS

Nepůjde. Vyměkli jsme. Navíc jsme na dotacích závislí jak na heroinu. Který z politiků se odváží nasadit bolestivou a dlouhou odvykačku a nabije tak nesystémové opozici? Kolik nezpovykaných, kvalitně vzdělaných a informovaných voličů to podpoří ve volbách? A co pan Středula, bude rád?

Foto

Jak to dopadá, když se Západ vměšuje do autoritářských režimů vidíme v Libyi, Sýrii, Iráku. Každý stát si musí odbýt svůj vývoj a rozumné by bylo, kdyby se státy, které jsou o něco vyspělejší se do toho vůbec nevměšovaly.

IS

Do kamene tesat. Pokud se ovšem najde dotace pro kameníka.

JN

J10o62s89e57f 56N68i71k49l

16. 5. 2024 20:30

Pan Bárta to popsal dobře a uvádí v této knize spoustu dat a informací, které dokreslují jak daleko nebo blízko je západní civilizace od počátku pádu v kolaps...Západ v současné době nemá šanci zvítězit nad ruskou a čínskou totalitou, to je bohužel fakt...

Foto

S ohledem na šílenosti, které dekadentní Západ neustále vymýšlí, by takové vítězství bylo pro Rusko i Čínu pořádnou pohromou.

  • Počet článků 295
  • Celková karma 23,72
  • Průměrná čtenost 2242x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik