PN

P82e36t65r 71N69e78d74v70ě57d

16. 5. 2024 10:12

Vážně je těžké plně odsoudit atentátníka? Tedy člověka, který chtěl jinému vzít život? Velmi zajímavý názor..

OF

Svůj názor jsem obhájil v článku. Ten váš je evidentně obhájit nedokážete.

Foto

Libtardi vám dají palec nahoru a karmu. Mně je ale z vašeho příspěvku smutno, ale to je asi tak všechno, co s tím nadělám. Vy byste nejraději zakázal všechny strany, které nejsou v souladu s vaším úhlem pohledu. Typické bolševické myšlení: "Kdo nejde s námi jde proti nám" Je mi jasné, že spousta lidí včetně vás se z atentátu na demokraticky zvoleného premiéra sousedního státu raduje. Z vašich řádků by si člověk mohl i myslet, že ten atentát na Fica si Fico sám objednal, protože se mu to hodí do krámu... Je třeba zabít Sekala, Putina, Trumpa, Fica, Okamuru a nastane ráj na zemi.

Foto

Takže páchat zločiny mohou jen ti, co jste vyjmenoval. A protože vládnou, chrání je stát a zákony, které si sami schvalují.

Systém založený na násilném donucení vyprodukuje občas někoho, kdo se bude chtít pomstít těm co tomuto násilí velí.

To není o bolševickém myšlení, to je především strach z toho, že by tu opět zavládl bolševismus, nebo nacismus.

Foto

K šíření lží a nenávisti - tak mi také vadí, když strany označované jako demokratické šíří o svých protivnících lži, že jsou proruští nebo placeni z Ruska (Mikuláš Peksa z Pirátů byl už upozorněn, že šíření těchto dezinformací je na žalobu) nebo že v případě výhry protivníka demokracie skončí, další volby nebudou nebo lež typu, že nikde nevznikly no-go zóny kvůli migraci.

PC

Neskutečné, odporné, autore!

Pokud takto zvráceně bude většina lidí uvažovat, máme se VŠICHNI, včetně Vás, opravdu na co "těšit".

BO

Ten příčetný výtržník není daleko od toho napsat, že Fico střílel sám na sebe.

IB

Platí, že změnu vlády můžu ovlivnit tím, že půjdu volit, a taky se možnost demokratické volby patřičně zdůrazní při každém protivládním protestu, jak v médiích, tak i zde na blogu v diskusích. A najednou se najdou argumenty téměř omlouvající atentát na premiéra spáchaný jedním nespokojencem?

OF

Demokratické volby jsou soutěží demokratických stran. Demokratické volby nejsou Mortal Kombat o budoucnost státu s autoritáři.

PC

Pročetl jsem si diskusi k tomuto blogu, ve své podstatě schvalujícímu atentát, a nestačím se divit.

Jak je vůbec možné, že někteří z vás, včetně autora, máte snahu hledat důvody k obhajobě hrůzného, neospravedlnitelného činu vyšinutého jedince?

Tuto neblahou událost odsoudil celý svět! Ale vy a pan autor to vidíte jinak! Máte pro násilníka "pochopení", z čehož mimochodem vyplývá, že byste sami neměli problém udělat totéž. A pak tu něco vykládejte o soucitu s jinými oběťmi! Jestli něco z duše nenávidím, pak je to pokrytectví.

P. S. Za všechny, kteří to vidíte podobně jako já, jsem vděčen. Je milé vědět, že (parafrázuji název Remarqueova románu) ,Dobří lidé ještě žijí'.

LB

Jsou lidé, kteří volí extrémní výrazy prostě proto, protože si jejich závažnost neuvědomují. Jsou lidé, kteří se k nim nechají vyburcovat propagandou od politiků a médií. A potom jsou lidé, kteří mají nějaký vnitřní problém a žlučovitá nenávist prezentovaná jimi online je výše uvedenými faktory jen směrovaná.

Pane Flégle, dosud je čas poradit se s odborníkem ohledně jiných možností ventilace vnitřních frustrací. Skutečně nemusíte vyjadřovat pochopení pro člověka, který se pokusí zavraždit jiného, skutečně nemusíte dávat útok za vinu oběti, skutečně nemusíte vám nesympatické politické strany označovat za fašisty, skutečně nemusíte žádat cenzuru.

Spousta toho se dá řešit psychoterapií i vhodnou medikací. Třeba to mohlo zachránit od jeho činu i toho pána, který včera střílel na slovenského premiéra.

JZ
PK

otřesne! pouze zopakuji to, co jsem zde jiz jednou psal-je smutne, ze nekdo jako Vy muze delat ve skolstvi u deti. Vas reditel by Vas mel na minutu vyhodit.

Otevrene ve svem textu schvalujete nasili, litujete opozici, ktera to svym stvanim rozpoutala a misto odsouzeni odporneho cinu, ktery nema co delat s demokracii, to div neschvalujete.

Lze jen doufat, ze "demokrate" Vaseho strihu to zde nevezmou podobne do ruky.

JV

Já vyloženě žasnu nad takovými závěry. Ono to podle nich vypadá, že se snad nechal Fico postřelit schválně, nebo co. Neskutečné.

Foto

Tak hlavně je vidět, jaký to byl ubožák, ten dotyčný, co střílel a další, co to schvalují.

MR

Samo nic nespadá shůry, naopak největší zlo je lidská krátkozrakost a snaha lidi vést podle sebe sama. Podle sebe soudím tebe ... Jiní třeba mají daleko hlubší a kontinuální rozhled a vnímání, to že minulost nezačala zrovna včera ... .

  • Počet článků 64
  • Celková karma 16,06
  • Průměrná čtenost 926x
Příčetný "výtržník" v nepříčetném světě. Kritická duše se zrcadlem v ruce. To jsem já. Budu psát o tom, co mě baví - politika, sebeobrana, skeptická témata, výlety a dění kolem mě. Kdo se bojí, nesmí do lesa, a to samé platí i o mém blogu. Oblíbený nápoj? Slzy tmářů.

Seznam rubrik