VF

Dobrý. Takže co ? Stoltenberg si cintá pentli, protože je mu to už asi jedno, brzy půjde od válu. Macron chce poslat své vojáky, ale ostatní hlavouni ne. Ukrajina do EU a NATO nikdy nevkročí, ale bude čekat na sliby a mezi tím válčit do posledního muže. Tak nějak jste to chtěl naznačit? Tolik času a tolik keců.

Foto

Má francouzský prezident takovou pravomoc? Nikoho jiného se neptat a svévolně rozhodnout o vstupu Francie do války? Pokud ne, tak jen zbytečně dělá ramena.

MT

Odkud se furt berou ty kecy, že Ukrajině chybí lidé? Ruská propaganda? Vždyť ještě ani pořádně nemobilizovali. Je jich tam přes 40 milionů a čekají na zbraně.

GK

Bylo jich tam kolem 40 Mio. Vcera neni dnes.

JK

J18a95n 40K97y98š80k53a

2. 5. 2024 14:59

Nyní jsou ukrajinští vojáci v zákopech a bojují proti Rusku. Zvítězí-li Rusko, budou titíž vojáci v zákopech, budou mít na sobě ruské uniformy a budou bojovat proti nám: Polsku, Moldavsku, Litvě, atd. Někteří z nás se na to těší, někteří ne.

Foto

Všichni vědí, co chce Ukrajina. Co je však Ukrajina? Zelenskyj a jeho grupa? Nebo oligarchové plavící se na jachtách po oceánech? Mluvit a vystupovat za národ uměli skvostně komunističtí protagonisté. Také přesně věděli, co chce národ, zatímco ten chtěl pravý opak.

Foto

Koukám, že mi přibývají mínusy. Asi jsem svou závěrečnou poznámkou naštval přívržence komunistů.

JK

J17a33n 93K84y30š88k66a

2. 5. 2024 15:08

Ještě k tomu Macronovi: ̈

Ve Francii žije velké procento etnických afričanů s francouzským občanstvím. Jestli je Macron zverbuje do války na Ukrajinu, možná zabije dvě mouchy jednou ranou.

JSS

Jestliže nerozhodnou ani v červenci, pak Ukrajina je na kolenou, Rusové Krym, Dombas neopustí bez boje. Takže nás čeká asi válka. Rusové už v 2014 rozdmýchali a pak západ jen přihlížel- bohužel - to je ta chyba, kerá se vymstila.

Foto

Chápu, že taková představa Vás musí děsit ve snu. Naštěstí Vy o tom nerozhodujete.

  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,78
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články