MK

Váš názor ohledně zápisů je neuvěřitelně naivní.

Nějakých jednání jsem se v životě zúčastnil a vždy to probíhalo tak, že osoba odpovědná za zápis si činila poznámky zpravidla vlastní rukou a velmi zkratkovitě. Ono to totiž ani jinak nejde. Nikdo neumí psát latinkou tak rychle, jak se mluví.

Samotný surový zápis je pak zpravidla čitelný pouze jeho autorovi a těžko najdete někoho, kdo by něco takového podepsal. Přeměna do čitelné podoby pak trvá desítky minut a nikdy nikdo není ochoten čekat na podpis zápisu takovou dobu. Zápis je pak účastníkům rozeslán spolu s prezenční listinou.

A k té reformě. Já být na Fialově místě, na nějakou reformu se vykašlu. Škoda námahy, když to Babiš zase zruší. Ale těsně před volbami bych udělal mimořádnou valorizaci nad rámec zákona (takovou Babiš dělal celkem třikrát) a důchody bych pořádně zvednul. No a pak bych po volbách škodolibě sledoval, jak se v tom Babiš plácá a není schopen sestavit rozpočet. Jak se mu finance hroutí pod rukama, nikdo už není ochotem mu poskytnout další úvěr. Ale on hrdinně vytrvá a nezvýší věk odchodu do důchodu a raději bude sanovat rozpočet prodejem Agrofertu a Čapího hnízda.

LH

říká vám něco pojem těsnopis, a je tak mimochodem neautorizovaný zápis bych taky zpochybnil.... x krát se to už po poradě stalo....

JL

Snad rici pocit k vasu clanku a to hlavne k poslednimu odstavci. Strana TOP09???!!

Tato strana je ukazkou zbytecnosti v nasem politickem poli. Vymyslena panem Kalouskem asi je proto, aby se dostal do Parlamentu. Skocil jako na kone i pan Pospisil, byvaly ministr spravedlnosti. Neznam dalsi "borce" v teto strane. Ideologie podle Kalouska, trochu cirkevni. Jinak strana prazska, s malim poctem clenu venku.

Takovych stran je v tom politickem poli mnoho. Nic neresi, nemaji rozsirenou ideologickou zakladnu a vidim, kdyz ctu jejich programy, jak uzkoprse ty strany jsou. Ta TOP09 zacina zapadat do stadia techto stran. Bez moznosti se dostat do Snemovny (ke koritum) a byt venku jako na mrazu a desti.

Proste ubohy system nasledujici staty EU. S timto systemem se neda vybudovat silna EU. Dnes to vidime jiz i v Nemecku.

MK

Lima, vy fakt nevíte, že koryto je ve vyjmenovaných slovech?

Foto

Ani vtipné, ani chytré, prostě Kamm.....

Foto

J53i54r90i 33C69i68z

29. 4. 2024 17:07

Konecne jste zpatky! A ja se vasim blogem pobavim. Doufam, ze neplanujete dalsi dlouhou pauzu, protoze vetsina tech konin od provarenych blogeru NF se neda cist a kdyz vidim jmeno jeho autora, hned je mi jasne co tam pracne sesmolil. Dejte si prosim nejaky plan kolik blogu tydne napisete, temat je tady dost a dost. Zvanirna jede na plne pecky! Vam

JZ

Jistě, vaše žvanírna jede na plné pecky.

RK

Představit svou neznalost trestního řízení hned v perexu, to je kumšt. Ale hlavně u toho vypadat chytře, že?

  • Počet článků 489
  • Celková karma 32,65
  • Průměrná čtenost 720x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik