Foto

J53o41s72e90f 88B93á57r62t84a

25. 4. 2024 19:47

Tusk udělal čistku v polské televize a EU tleskala. Fico dělá něco podobného ve slovenské televizi a je zle. Asi takové jsou ty evropské hodnoty.

Foto

R25o71m88a79n 98K13o23z56e75l

25. 4. 2024 19:55

Europoslanci tleskali Racketové za to, že pomohla zachránit migranty, ve skutečnosti je pašovala...a Lukašenkovi za to, že pomáhá migrantům do Evropy, netleskají.

Máte (výjimečně) pravdu v tom, že kandidovat může kdokoliv, ať má na EU jaký chce názor. Pokud dostane podporu od voličů, ať si klidně dřepí v europarlamentu. To je skutečně základ demokracie. Obávám se však, že pro okrajové politické pidistrany, které nic neznamenají ani v národní politice, je to jen pokus o získání hodně dobře placené trafiky (klasickou ukázkou je třeba Paroubek).

P.S. Mimo téma - teď (v 18:55) se u nás přehnala bouřka s kroupami, jako kdyby předcházelo bůhvíjaké vedro. Ta příroda je úplně zpitomělá.

MK

Tak pidistranou můžete nazvat i TOP 00 nic, aktuálně má 3,5 %.

LP

Chalani, co to tady melete ? Vy jste vůbec nepochopili obsah blogu.

J29a83k14u24b 23Š11o16l23c

26. 4. 2024 8:52

Těžko říct, jestli se EU ještě může vrátit k zdravému rozumu a zdravým idejím.

JK

Pamatujete ještě na Klausovo plakáty MOBILIZACE, co visely úplně všude a celá akce vyvrcholila podepsáním takzvané opoziční smlouvy, která umožnila zcela nerušenou vládu ČSSD po celé čtyřleté volební období?

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/obrazem-25-let-ods/r~a6d39526062c11e6be7c0025900fea04/r~i:photo:367680/

Foto

A pětikoalice je co? Opoziční smlouva jak vyšitá. Namátkou Vondra - Niedermayer

PZ

Podobně se vyjadřovali prospěcháři, kteří vstupovali do KSČ aby ji rozkládali zevnitř, nebo slovy z Pelíšků zjemňovali, jo prachy nesmrděj, kandidují a tak ideově ukotvení jako jsou přeběhlíci od ODS do Trikolory atd

JZ

Tak u najímacího pohovoru by se asi taky divili, kdyby uchazeč na otázku "čím hodláte přispět věci naší firmy?" odpověděl "chci tu vaši pakáž přivést k bankrotu". Nevím, možná že to v IVK takhle chodí, a že jsou tam za to ještě celí rádi

Ale má tento jakl pravdu, k přijímacímu pohovoru se může přihlásit kdo chce, pokud splňuje výchozí parametry

EH

Takže souhlasíte, že stát se dá vést jako firma?

Soukromá společnost si vedení nevolí. Nepředkládá zákazníkům alternativy k vybrání. Jde na trh s hotovým produkem a cílem má být vydělat peníze.

Až na dnešek, kdy některé společnosti se zviditelňují skrz politiku. A místo výdělku chtějí vychovávat společnost.

JK

Ten článek je neskutečný blábol, který odporuje demokracii. Pokud s vládou nesouhlasím, senátory, EU zástupce, tak půjdu k volbám a budu volit jiné. Od toho demokracie je. Samozřejmě je možnost i k volbám nejít. Ale není na místě někoho vyzývat, aby k volbám nechodil. Jestlipak autor článku takto vyzýval k volební neúčasti, když byl Babiš ve vládě ve dvou volebních obdobích. V dalších volbách třeba vyhraje Babiš a autor tady naopak bude lidi vyzývat, ať jsou k volbám, když s Babišovou politikou nesouhlasí.

Foto

Autor je takový „demokrat v praxi.“

LU

Pán autor ste jednoducho nebezpečný pre demokraciu. Takýto extrémisti s vašim názorom sú vodcovia v diktátorských režimoch.

Putin vám nesiaha ani po kotníky.

Zákaz kandidovať za opozičnú stranu(hrozí ti že vypadneš z okna, alebo novičok)

,Nesúhlasíš, opusti republiku

Foto

Autor je poslušným podřízeným Václava I. Klause, který vyznává vůdcovský princip.

RK

Zajímalo by mě, jestli v Institutu Václava Klause pracuje někdo, kdo s Klausem nesouhlasí.

HH

Ano, a jejich spousta stejně jako v ANOfertu, nebo v SPD. Proto se také tito jedinci nejvíce ohání demokracií a svobodou...

  • Počet článků 447
  • Celková karma 36,19
  • Průměrná čtenost 4044x
Novinář, muzikant, politický analytik a pivovarnický expert. 

Seznam rubrik