FL

Ekonomické problémy, důchodová reforma, se časem nějak vyřeší. Ani 5tikolka nemá dost odvahy na potřebné kroky, i když jako nějaká snaha tam trochu je. Pro budoucnost jsou zásadní dvě věci:

1. Válka na Ukrajině - Chválím ODS, ale už jsme dali co jsme mohli a jsme malí na to abychom mohli mít zásadní vliv na výsledek.

2. Migrace - vše směřuje k přerozdělování nekompatibilních migrantů taky k nám a hrozí že taky budeme mít problém s bezpečností a islamizací, jako Němci. Ti to budou mít už na furt, jaké si to uděláme takové to budeme mít. Taky na furt a rozhoduje se teď. Vláda nejdřív migrační pakt podepsala, pak se zdržela, vůbec jim nedochází o co tady jde. Takže budu rád za vládu kohokoli, kdo má jasný postoj, jako mají Poláci a Maďaři.

HH

Je před volbami do EU parlamentu...lidé by si měli zjistit, v jaké frakci sedí ANOfert a jak hlasovali pro green deale a migrační pakt a tak nějak všechno možná budou překvapení, ale oni nejsou ovlivněni realitou nebo logikou, což je ten zásadní problém.

Foto

Logicky vzato, máte samozřejmě pravdu. Ale Vy, Jiří, hledáte logiku. A ta v jisté části naší populace prostě není. Pouze emoce, s nimiž nelze hnout.

LP

Ty emoce do toho tahate predevsim vy. To vy mate osypky, kdykoli slysite jmena vami nenavidenych politiku. Ja napriklad chapu, ze se ma setrit a ne rozdavat. Ja bych klidne zvazoval volbu ODS. I pres osobu naseho nejlepsiho premiera na svete, protoze verim, ze tam jsou i normalni lidi. Jenze kdyz koalicni partneri nominuji lidi jako je Danuse, jejiz hlavnim ukolem v europarlamentu bude boj proti populistum, ktera s naprostym klidem rekne, ze vse kolem migrace je populismus, protoze zadni migranti u nas nejsou...Takze budu opet asi volit SPD, protoze z nich zadna takovato moudra nepadaji

KT

Váš optimismus bohužel nesdílím. Zdá se mi, že za pofiderní slib čehokoliv jsou někteří schopni zvolit kohokoliv.

HH

Kdyby někam do voleb zavřeli Bláboliše a nebo alespoň nějak zařídili, aby nemohl nijak mluvit s veřejností, tak by to cinknout mělo...

Ale je ho chorobná touha bezostyšně a průhledně lhát a vše destruovat je holt silnější...

Ale vidím to na svatbu těsně před volbami příští rok...stejně jako, když si bral Monike před volbami a teď se s ní rozvábí před volbami, aby zastínil jeho lži an hradě...Jemu na tom nezáleží, on pro moc udělá cokoliv, klidně se rozvede, ožení, adoptuje a nebo pošle dítě do válečné zony na Krym...

LP

No to by se vam libilo. Umlcet nazoroveho oponenta. To jste se teda ukazal.

Foto

J80a84n 28Š60i20k

24. 4. 2024 14:57

Jsme stát, kde rozhodující hlas mají důchodci anebo ti, kteří se do důchodu v dohledné době chystají z řad generace Husákových dětí. Záběry z mítinků ANO jasně ukazují, že tam člověka pod 55 let nenajdete, nepočítám-li členy mládežnické organizace Mladé ANO. Tím je to dané, finito. Tahle země není pro mladé, stát pro ně fakticky nedělá skoro nic a ANO ani dělat nebude. Hezký den

Právě proto by se měli mladí hecnout, jít k volbám a nenechat za sebe rozhodovat voliče, jejichž hlavní (ne-li jedinou) motivací je co nejvyšší valorizace důchodů.

MV

Přál bych si to, ale když tak někde čtu názory voličů ANO...

Karma za text a pěknej den přeju

JJ

Samozřejmě, že je to možné. Změnou volebního zákona, neutuchající masívní podporou těch jedině správných, pravdomluvných médií, s nevyčerpatelnými prostředky mafiánských oligarchů a spřátelených zahraničních velmocí, s mediálními hnojomety a zakořeněnou nenávistí a pohrdáním k těm "nepřátelským" stranám a voličům, naprostou ztrátou sebereflexe, se "správným prezidentem" a ústavním soudem - je možné opravdu cokoli!

Ale věřím, že i přes to všechno se to nestane!

AM

Mohl jste to napsat jednodušeji:

S Fialou a dalšími neschopnými teoretiky na věčné časy

MK

Volby vyhraje. Druhá věc je, jestli bude mít s někým většinu.

Foto

Bude, s těmi, kteří s ním do vlády nepůjdou.

Foto

Ono těch 30% od svých sektářů získá, ale vládu nesestaví. Možná ho tím prezident ani nepověří.