Foto

Nojo, no, kdyby tam protestovali demonstranti požadující odstoupení Putina a konec války na Ukrajině, tak tam jsou za deset minut.

Karma

Foto

Postupně se rozjíždí televizní masírovka, takže za pár dnů budou ruští občané přesvědčeni, že za to může Ukrajina a že jediný kdo je chrání je Putin.

MK

Policie musela počkat, až teroristé dokončí své dílo. Bylo přece potřeba vyrobit záminku pro vystupňování agrese na Ukrajině a tomu přece policie nemohla bránit. Až bylo dokonáno, tak tam ty policajty pustili.

Pokud to někomu připadá jako konspirační teorie, nechť přinese důkazy, které jí vyvrátí.

Ruské bezpečnostní složky nikdy nebraly ohled na životy rukojmích - viz teroristický útok na školu v Beslanu, nebo v moskevském divadle na Dubrovce.

JR

J88a14n 75R18á54ž

27. 3. 2024 11:26

Málokdy pochválím blog pana Zieglera týkající se dění na východ od nás. Teď tak činím!

AL

"nechaly zločince vraždit nevinné lidi a uprchnout z místa činu, přijely až nejdříve za hodinu" - přece se nevzepřou pokynům Šéfa z Kremlu!

PK

Jen jedna věc je jasná. V Rusku se blízcí obětí nemohou ptát, kdo za to může. Mohou někde v koutku tušit, že fatální chyba nastala na nejvyšších místech Ruského státu. Ale v žádném případě se nesmí najít žádný samozvaný znalec práce bezpečnostních složek, kterých se u nás po útoku na FF UK našlo mnoho.

Dodnes se stydím za to, jak napadali naše bezpečnostní složky. A to bez jediného důkazu.

Foto

Vtip je v tom, že rusáci se nemusí ptát, kdo za to může. To oni vědí, řekl jim to Putin. A jemu také věří, že je ochrání. A Nožička chce, abych je litovala.

  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,33
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz