Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Pokud to není ironie tak máte v hlavě asi docela velký problém. 😂

14 1
možnosti
LC

Se nám ta škála reakcionářů nějak rozrůstá. Babišovci, Okamurovci a přibyli nám důchodci. Když přidám napřátele v zahraničí ... no, máme co dělat. Vláda by měla rozpočet na boj s těma dezinformacema posílit, jinak bude nedobře.

7 0
možnosti

Docela mě udivuje, že takový lepšočlověk jako jen pan autor, se uchylujek něčemu tak ošklivému jako je "kolektivní vina" všech důchodců.

4 3
možnosti
JK

J13a77n 73K75o48z76á61k

18. 2. 2023 20:48

Schválně jsem se zeptal při pátečním mariáši spoluhráčů i kibiců, jestli jim chodí nějaké řetězové maily. Nechodí ani jednomu. Mám dvě mailové adresy a taky jsem nedostal žádný. O politice se už dlouho nebavíme, protože necháváme každému jeho názor a nechceme si otravovat mariáš, za to nám žádný politik nestojí.

13 0
možnosti
ZZ

Autor blogu je možná dezolát, kterému něco podobného chodí !

;-)

0 0
možnosti
JV

Vy jste asi Drábkův zeť, že?

0 0
možnosti

Historii nám prokazuje tu službu že je prokázáno že senioři nikdy nezahájili žádnou revoluci ale zato mladí lidé cca.85% revolucí zahájili protože mládí je radikální. Senioři jsou brzdou radikalizmu a určitě nejsou hrozbou pro žádné statní zřízení.

7 0
možnosti
JZ

Jednak revoluce nejsou jediná hrozba pro společnost. A jednak dokonce v České republice průměrný terorista je důchodce. To je možná světově unikátní a poněkud komická situace, nicméně tak to je: jedním z příspěvků České republiky do kulturní pokladnice lidstva je jev teroristického, krvelačného důchodce

1 0
možnosti
Foto

Na titulce mne zaujal váš článek resp titulek článku. Měl jsem tušení, o čem článek bude. Bohužel jsem se nemýlil. Přemýšlím, jestli vás ve jménu všech slušných a aktivních důchodců s názorem nemám žalovat za podněcování k nenávisti ke kontrétní skupině občanů. Jinak mám dvě aktivní mailové adresy a na žádnou z nich mi žádné řetězové maily nebo odkazy na dezinformační weby nechodí.

18 0
možnosti
JK

Tak to jste šťastný člověk. Resp., zjevně nepatříte k těm, kteří už vědí, jak to na tom světě je. /;-D/

0 1
možnosti
JK

Tak oni senioři jsou obecně starší a tudíž pomalejší a zmatenější. Taky se se stářím zhoršují i charakterové vady. Resp. i nové se mohou objevit, vysoký tlak třeba. - - - - Konec legrace. Já za posledních 14 dnů, co Fialka zkouší ty pokusné balónky ohledně nějakého vyrovnání schodku na pojistném vs. vyplácené důchody, vidím v plné nahotě jednu věc - pěkně se nám tady definuje hodně tvrdý generační konflikt. Dost to akceleruje tím, že spousta seniorů nemá vnoučata, resp. je nemá v reálném dosahu, takže se už neúčastní přirozeného koloběhu života a jsou tak - z pohledu tlupy - úplně k ničemu. I nic bych nedal za to, že tato jejich zbytečnost jim leze na mozek. A co jim teda v životě zbývá - proč ne třeba až "do krve" fandit pošahanému dotačnímu miliardáři nebo rozesílat maily o tom, jak se ubližuje panu Putinovi a že běžní Moskalové jsou andělé, které se snaží zardousit kukuřicí vykrmení balíci z Nebrasky? /vzor moje máma - vnoučat má sice skoro deset, ale už to jde mimo ni, takže mi plní mail nesmysly a když přijedu k našim na návštěvu, není se vlastně o čem bavit, protože kromě jestřába a slepic a slimáků prostě neexistují témata, která by nebyla konfliktní. Ani to dřevo na topení, co tátovi vozím, není prosto konfliktního potenciálu..... Bohužel/.

5 7
možnosti
KT

Mnozí šílejí, že se má odchod do penze posunout. Když jsou ve vytouženém důchodu nemají nic na práci, než nudu a nadávání na všechno a na všechny.

Problém je ovšem práce, která většinu nebaví. Když si člověk zvolí zábavné povolání, tak pokud zdraví jen trochu slouží, vydrží až do odúmrtě.

6 0
možnosti
JT

J95i25r23i 85T81i73c73h72y

18. 2. 2023 16:15

Je zbytecen rozebirat tento clanek. Jeho uvodni vety o seniorech jsu uplny nesmysl.

12 0
možnosti
LH

Ono nejde o různé emaily, ale i různé televize jednu a tu samou zprávu podají tak, že jinak vyzní.Zatím jsem se přesvědčil, že ČT podává rozhovory a nějaké zprávy celkem věrohodně.Ale jak Nova tak Prima rozhovor tak sestříhají, že z toho vyjde úplně jiná zpráva.A nebo před rozhovorem řeknou svůj komentář, do toho dají kus sestříhaného rozhovoru a opět...zpráva i ten rozhovor nám přináší novou informaci o tom, co ten člověk ve skutečnosti řekl.

Zprávy o vraždách, krádežích a bouračkách jsou stejné, ale rozhovory s politiky a nebo komentování politických situací je úplně jiné na každé televizi.

2 2
možnosti
JK

Proč ale chtít, aby bylo naopak stejné ?

1 0
možnosti