Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jedno moudré moravské přísloví říká: Lidé jsou různé a povětšinou blbé.

Myslím si, že od Babiše to byl především vtip, ale jistě si myslel, že na to někteří lidé naletí a přibude mu hlasů. Američané to nazývají practical joke.

Po umístění tohoto vtipu na Twitteru kurz na Babiše rychle klesl z 12 na 10. Za několik hodin klesl až na 4. To se pak už moc nevyplácelo si na něj vsázet (a jej volit), obzvláště pokud bereme v úvahu risk takové sázky.

Kdyby byl Babiš alespoň o něco chytřejší a ještě mazanější, tak by si pak vsadil velkou částku peněz na Petra Pavla. Tím by zvedl kurz sázek na Babiše. A možná by se opět našli lidé, kteří by si na něj vsadili a jej volili. V tomto případě by Babiš možná volby vyhrál, což si sice nemyslím, tolik tak hloupých lidí u nás snad není, anebo by vyhrál spoustu peněz svou sázkou na Pavla. Kurz na Pavla byl sice nízký, ale sázkou velké částky peněz by i výhra Babiše byla vysoká.

4 0
možnosti
Foto

Proč průměrné IQ u údajného homo sapiens, ergo i až na druhou sebe samého až takto označujícího, přestává růst? Znamená to, že jako lidstvo začínáme hloupnout, nebo jsme už jen narazili na náš vrchol? A jak s tím souvisí nové digitální technologie, které jako lidstvo používáme sotva pár desítek let? Co to znamená pro náš mozek? Jaké jsou negativní dopady užívání digitálních technologií? Eh i ech, čort znájet, jak by řekli byvší ,,veleslavínští latiníci“, potažmo i VŮMListi. Vč. jejich pokračovatelů, ke kterým já jistě nejen k jejich lítosti nepatřím, ani se s nimi nebratřím.

Homo debilis (Masculus vulgaris) je po orangutanovi druhý lidoop z čeledi šimpanzovitých s průměrnou inteligencí kávovaru. Society tvoří podle současné nálady, je celosvětově rozšířen a nebezpečně se množí. A pro leckoho jsou až ,,boží“, i až dost žádané, i jimi samými, i coby zboží.

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=788091;-)

P.S.: díky pokroku se rozdíl mezi homo sapiens a homo debilis již nejen stírá, ale až přímo prolíná, a to nejen na těchto stránkách, že;-)

0 0
možnosti

Je to přesně tak.

Ale takový ministr Bartoš to vidí jinak a již na to poslal vyšetřování.... Směšné.

2 1
možnosti

A co neposlání našich synů do války, to byla taky nadsázka?

6 0
možnosti

Řekl bych, že to bylo myšleno chladnokrevně vážně...resp. pokus zvrátit prohru a nalákat nové voliče...

On využil úplně všechno a všechny...

Druhý den vždy jen řekne, že to byla nadsázka a nebo, že to bylo celé jinak a obráceně...a jede se dál.

7 2
možnosti

Můj názor - není to ani rok, kdy proběhla debata jestli mají mít lidé právo šířit lži, nebo má zasáhnout stát. Každy čtenář si může vzpomenout jaký zastával názor na vypnutí dezonformačních webů.

Bez ohledu na údajnou nadsázku AB vědomě šířil lež (vyhrajete 12000) a ta lež někoho fakticky poškodila.

3 1
možnosti

Mám k Babišovi x výhrad, ale sorry, jestli je někdo takový hlupák a skočí na takovou hloupost, pak ať nefňuká, protože si za to může sám.

8 0
možnosti

Honzíku - tentokrát R^

0 0
možnosti

Také jsem o tom chtěl napsat, ale předběhl jste mě, čímž jste mi ušetřil práci. R^

1 0
možnosti

V tomto máte výjimečně pravdu. Pokud je někdo opravdu takový hlupák, že na tohle skočí, tak se mu dá doporučit snad leda návštěva psychiatra.

4 0
možnosti
Foto

Vy jste mu neskočil na tohle, ale skočil jste mu na něco jiného. Co teď?:-)

2 0
možnosti
Foto

A nebo někdo s nízkým IQ (nebo hypertrofií vlastního já) netušil, jaké IQ mají někteří jeho příznivci. :-)

6 0
možnosti

To je jedna věc, a druhá, že málokdo má představu, jak to vypadá třeba ve vyloučených lokalitách a jací lidé tam žijí.

0 0
možnosti

Babiš toho v kampani nevykládal dost nelogickyho a dost hlupců mu na to naskákalo.

9 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,12
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.