Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

AB má spoluvinu na současné situaci právě kvůli existenci skupiny, kterou jste zmínil. Je to o důvod víc, aby člověk přemýšlel co vypouští do éteru - i jako nadsázku. Jenže AB nepřemýšlí, co vypustí - to je prostě fakt.

Jestliže je naprosto bez debat, že předmětná skupina existuje a je naprosto bez debat její IQ, proč debatovat o vhodnosti zveřejnění podobných výzev na úrovni sušení domácích zvířat v mikrovlnce? Mají autoři podobných výzev "sušte zvířata v mikrovlnce, skákejte z mostu, sázejte - vyhrajete 12ti násobek" spoluvinu, když se něco pak v návaznosti na výzvu stane?

Jestliže tato skupina prostě existuje, pak prostě existuje i riziko, že při každém zveřejnění podobných výzev dojde i k takovým následkům. A pokud tedy existuje riziko, má se soudný člověk - aspoň se špetkou průměrné inteligence - zdržet podobných dementních výzev k sázení.

7 0
možnosti
Foto

Tomáši, ti lidé volit většinou šli, myslím. V takovém Chanově byla účast nebývale vysoká. Že nejsou dost bystří, je jiná věc. Takoví voliči SPD sice nešli sázet, ale nešli ani volit, protože jim Okamura neřekl, koho. Velký rozdíl mezi těmi voliči není.:-)

Karma

11 0
možnosti
ZH

Já se domnívám, že to žádná nadsázka nebyla, ale že se jednalo o zoufalý Prchalův pokus nalákat větší množství nemyslících lidí, kteří by k volbám vesměs ani nešli. Jenže se brutálně sekl v odhadech, jak velký rozdíl bude v konečném součtu. Pokud by tyto voliče nenalákal, byl by procentní rozdíl mezi Pavlem a Babišem asi ještě větší než je.

16 1
možnosti
JB

J84i10r25i 78B15o72r

31. 1. 2023 12:08

I já se domnívám, že to nadsázka nebyla. je to chladný kalkul. Jde o každý hlas. Jsou to prezidentské volby, ne nějaká pouťová tombola. To by musela být nadsázka každá druhá jeho výzva. Nadsázkou to nazveme až když se to nepodaří. "Babiš vždycky pomůže"

8 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

5 0
možnosti
MK

;-D No jo, ale to by potom musel každý volič, před hlasováním, udělat nějaký rychlý IQ test, aby byl připuštěn k urně.

0 0
možnosti
Foto

Já myslím, že Vy byste prošel (možná).

3 0
možnosti
Foto

Můžeme tedy očekávat, že Andrej 25085 Babiš myslel jako nadsázku i to, že je diplomat, i to, že za Babiše bylo líp, možná i tu nábojnici pro Monike.

Trefná karma.

17 1
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,11
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.