Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Flaska.....dluzite mi odpoved z minuleho tydne....pamatujete? Nebo jste takovym "demokratem", ze to nechate plavat?

0 0
možnosti

R^

Souhlas! Ten Bureš si to skutečně zaslouží! Ale pozor! Babiš, Havlíček, Schillerová, Vondráček, Vildumetzová a celé ANO ohavně lžou a pěstují petrohradský trolling, čímž se stávají stranou anarchistickou, destruktivní! A naučili se to dobře! Moudří občané vyhráli jen jednu bitvu! Čeká nás ještě hodně práce ve jménu pravdy a úcty k druhému člověku!

:-)

1 0
možnosti

P44e62t61r 53P83r14o77k74o91p

30. 1. 2023 21:58

Sociologicky velmi zajímavá diskuse demostrující foukání pod pytlík lidí z jedné bubliny. Sociální sítě a diskuse na idnes není o moc něco jiného poskytují relativně anonymní platformu pro dštění těch správných názorů jedné skupiny. Pozná se to většinou podle četného výskytu slov jako je dezolát nebo odpad ve spojitosti s kýmkoliv kdo stádně svým hýkáním nepřizvukuje hlasu této správně zoroentované části "národa". A tak se stane, že lepšolidi nemají daleko k tomu, aby s kritikou rozdělování společnosti odsoudili všechny, kdo si dovolí to vidět jinak, použili k tomu ta nejpejorativnější slova, která ještě neznamenají ban, a dojemně škytali o tom, kdo za to může. A pan Flaška se svým fňuky fňuk, nebo co to napsal na závěr svého příspěvku, je první mezi rovnými. :)))

3 2
možnosti
Foto

Odsuzujete pojem dezolát a odpad a používáte pojmy lepsolidi a škytání. Každý holt máme morálku někde jinde.

2 0
možnosti

Fňuky fňuk napíšete o čemkoliv, co AB pronese. Podle Vás by už měl navždy mlčet, vy "demokrate". Přestaňte vstávat lehat s AB dejte si prášky na nervy, AB už prohrál.

11 8
možnosti
Foto

:-) A Vy se považujete za demokratku nebo "demokratku"?

2 4
možnosti

Andrejko prý fňuky fňuk, vy jste si zase musel za každou cenu kopnout, takže mezi Vámi není žádný rozdíl.

Nicméně asi jste si nevšiml že už je po volbách.

8 12
možnosti
Foto

A na něco k článku se mozeček zmůže?

1 7
možnosti

Pan nemajitel a neposlanec utržil nevýhru, to má blbé. 😉

6 0
možnosti

Famózní nevýhru ! Buďte prosím přesný. ;-)

0 0
možnosti

Takže Andrej kandidoval jako nezávislý, ale teprve teď prozradil, že byl kandidát ANO, jako jeho předseda. Pavel byl nezávislý, jen mu byla spolu s dalšími kandidáty vyslovena podpora některých stran a těm tu podporu Babiš vyčítá. To je skutečně na hlavu.

17 0
možnosti

Bureš lže a rád petrohradsky trollí! Ale v trollení jsou vycvičeni členové ANO, čímž ohrožují demokracii! :-)

0 0
možnosti

... Prezidentské volby nastartovaly doufám Neburešův politický pád do hlubin ,,nezávislosti" a zapomnění. Chtělo by to ještě řádně zhodnotit to jeho porevoluční ,,podnikání" zcela bez skrupulí závislé na množství různých dotací :-P:-P!! To se to pane ,,podniká", když ztráty překryjí ,,dotace" Rv!

8 1
možnosti

Nechtěl jsem se posmívat, ale napíši článek, ve kterém se posmívám. Jste génius. Je po volbách, vyhrál Váš favorit a přesto musíte psát o poraženém. Zajímavé.

13 8
možnosti

Nenavist se těžko utne volbami.

4 1
možnosti

omylem jsem vám zvýšila karmu, to mě mrzí, už z principu je očerňování kandidáta PO volbách zbytečné

9 6
možnosti

Takže několik článků denně i po volbách může produkovat pouze Babiš a ostatní se k tomu nesmějí vyjadřovat, smějí jen mlčet a nábožně hledět. Tak nějak jste to myslela?

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS