Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Pane Flaska.....dluzite mi odpoved z minuleho tydne....pamatujete? Nebo jste takovym "demokratem", ze to nechate plavat?

0 0
možnosti

R^

Souhlas! Ten Bureš si to skutečně zaslouží! Ale pozor! Babiš, Havlíček, Schillerová, Vondráček, Vildumetzová a celé ANO ohavně lžou a pěstují petrohradský trolling, čímž se stávají stranou anarchistickou, destruktivní! A naučili se to dobře! Moudří občané vyhráli jen jednu bitvu! Čeká nás ještě hodně práce ve jménu pravdy a úcty k druhému člověku!

:-)

1 0
možnosti
PP

P73e54t11r 26P71r65o79k56o48p

30. 1. 2023 21:58

Sociologicky velmi zajímavá diskuse demostrující foukání pod pytlík lidí z jedné bubliny. Sociální sítě a diskuse na idnes není o moc něco jiného poskytují relativně anonymní platformu pro dštění těch správných názorů jedné skupiny. Pozná se to většinou podle četného výskytu slov jako je dezolát nebo odpad ve spojitosti s kýmkoliv kdo stádně svým hýkáním nepřizvukuje hlasu této správně zoroentované části "národa". A tak se stane, že lepšolidi nemají daleko k tomu, aby s kritikou rozdělování společnosti odsoudili všechny, kdo si dovolí to vidět jinak, použili k tomu ta nejpejorativnější slova, která ještě neznamenají ban, a dojemně škytali o tom, kdo za to může. A pan Flaška se svým fňuky fňuk, nebo co to napsal na závěr svého příspěvku, je první mezi rovnými. :)))

3 2
možnosti
Foto

Odsuzujete pojem dezolát a odpad a používáte pojmy lepsolidi a škytání. Každý holt máme morálku někde jinde.

2 0
možnosti

Fňuky fňuk napíšete o čemkoliv, co AB pronese. Podle Vás by už měl navždy mlčet, vy "demokrate". Přestaňte vstávat lehat s AB dejte si prášky na nervy, AB už prohrál.

11 8
možnosti
Foto

:-) A Vy se považujete za demokratku nebo "demokratku"?

2 4
možnosti
DR

Andrejko prý fňuky fňuk, vy jste si zase musel za každou cenu kopnout, takže mezi Vámi není žádný rozdíl.

Nicméně asi jste si nevšiml že už je po volbách.

8 12
možnosti
Foto

A na něco k článku se mozeček zmůže?

1 7
možnosti
JM

Pan nemajitel a neposlanec utržil nevýhru, to má blbé. 😉

6 0
možnosti
JK

Famózní nevýhru ! Buďte prosím přesný. ;-)

0 0
možnosti
KT

Takže Andrej kandidoval jako nezávislý, ale teprve teď prozradil, že byl kandidát ANO, jako jeho předseda. Pavel byl nezávislý, jen mu byla spolu s dalšími kandidáty vyslovena podpora některých stran a těm tu podporu Babiš vyčítá. To je skutečně na hlavu.

17 0
možnosti

Bureš lže a rád petrohradsky trollí! Ale v trollení jsou vycvičeni členové ANO, čímž ohrožují demokracii! :-)

0 0
možnosti
ZJ

... Prezidentské volby nastartovaly doufám Neburešův politický pád do hlubin ,,nezávislosti" a zapomnění. Chtělo by to ještě řádně zhodnotit to jeho porevoluční ,,podnikání" zcela bez skrupulí závislé na množství různých dotací :-P:-P!! To se to pane ,,podniká", když ztráty překryjí ,,dotace" Rv!

8 1
možnosti
MS

Nechtěl jsem se posmívat, ale napíši článek, ve kterém se posmívám. Jste génius. Je po volbách, vyhrál Váš favorit a přesto musíte psát o poraženém. Zajímavé.

13 8
možnosti
ZB

Nenavist se těžko utne volbami.

4 1
možnosti
JO

omylem jsem vám zvýšila karmu, to mě mrzí, už z principu je očerňování kandidáta PO volbách zbytečné

9 6
možnosti
KT

Takže několik článků denně i po volbách může produkovat pouze Babiš a ostatní se k tomu nesmějí vyjadřovat, smějí jen mlčet a nábožně hledět. Tak nějak jste to myslela?

5 2
možnosti