Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale zase bez mužov by to bola nuda, či? :-)VV

2 0
možnosti
Foto

Ano, to by byla strašná nuda.R^

1 0
možnosti
Foto

Ztraceno v překladu II. R^

1 0
možnosti
MB

Mne fascinuje, že na všechno je školení! Od práce ve výškách, ŘP, jak svařovat. Na manželství není nic :-) Jakési poradny snad, kdo by tam chodil. Jsou tam vůbec praktické ukázky intimního soužití? Tak co s tím ... ?

Asi intuitivně začne člověk provozovat model rodičů. Zjistí, že to taky nebylo bez vad. Tak se jich i důmyslně vystříhá. No, zase vyprodukuje další, inovuje! Vážně si myslím - Ideální manželství neexistuje. Tedy mimo filmy pro pamětníka a knihovny. A tak tvoříme

Tvořím dobře, tvořím rád. Základní ingredience?- Komunikace a tolerance. Poznej a chraň. Svazek jako s biotopem. Opečovávej, kypři a zalévej. Stanoviště žijících organismů- Zakvete, pravda i lístek opadne. Zase vypučí ten nový šlahoun - podstata nezahyne Jó a botanický poznatek- A kus štěstí na kořenáč je třeba mít! Pak úroda docela dobrá...:-)

3 0
možnosti
Foto

R^ No, vidíte, mohl byste školit sám. V manželství je to metoda pokus-omyl, protože se těžko dá předvídat, co bude za dvacet let. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 178
  • Celková karma 13,97
  • Průměrná čtenost 455x
Někdy jsem kousavý glosátor, to mám asi po tatínkovi. Horší je, že dcera to má po mně a vnuk po ní. Na moji fotku zde třeba řekl: "Babi, ta je hrozná!"

Ráda píši o životě, postřehy z toulek, příhody i recepty.

Nejvíc mi vadilo, když o nás muži mluvili jako o slepicích. Pak vznikla moje Slepičárna ze života a už je mi fuk, co říkají. Tím jsem si to s nimi vyřídila. O zkušenostech s hubnutím je e-brožura Vydrž 12 týdnů  a časem přibylo pár neumělých veršů Srdce z pouti.

 

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy