Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

Krásní kočičí čertíci, připraveni pomoci opravdovým čertům, kteří brzy přijdou s Mikulášem.

Jituško, vše nejlepší k pondělnímu svátečku, hlavně hodně zdravíčka, štěstí a rodinné radosti:-)

1 0
možnosti
Foto

No vidíš, to mě nenapadlo, takoví předčasní čertíci. Moc děkuji;-)R^

0 0
možnosti
Foto

Ahoj Jitko... tak já doufám, že v červnu Ti přeběhnu přes cestu já, a třeba si vezmu černej rondon aby to bylo stylové :-)

2 0
možnosti
Foto

Alice, děkuji za přečtení:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Tak ať ti přinesou hodně štěstí, Jitko, ať už si je necháš nebo ne.V Já budu mít deset let tady příští rok na podzim. Pamatuju se, že ty jsi byla moje první pravidelná čtenářka. Díky.V A hlavně piš, piš a piš a dělej radost ostatním svými malými i velkými radostmi.R^:-):-)

2 0
možnosti
Foto

Pavlo, je to jako včera, úplně si to pamatuju! Věrní čtenáři ty, pak Pražákovi, je fakt, že se našli i ti negativní, kdy jsem myslela, že přestanu psát, ale podrželo mě pár lidiček a přesvědčilo mě o opaku a jsem jim vděčná dodnes. Ta fůra lidiček, co tvoří naši partu stojí za to!V DíkyR^

2 0
možnosti
Foto

No vidíš dárečky přišly samy. Kočky jsou skvělá stvoření jenom málo lidí jim porozumí. Děkuji za V

2 0
možnosti
MV

Při někoho obyčejný koťata. Pro lidi s fantazií zpráva. Víc takových lidí a zpráv do našich životů, Jitule. Moc a moc zdravím. Ať je vám spolu dobře.

6 0
možnosti
Foto

Marku, moc ráda tě tu vidím a děkuju. Jsi součástí mé epochy zde na blogu. A o kočiny se neboj, jsem přece malá babička blogerka pro všechny.

1 0
možnosti
Foto

Na mou duši, na psí uši, na kočičí svědomí ... jestli pak to není znamení ;-) Ať už jsou kočky z blízka nebo z daleka poznaly dobrého člověka.

9 0
možnosti
Foto

R^Budes mit stesti, Jitko. Ted prakticky: Pokud je nepustis dovnitr, udelej jim venku pristresek, aby mela kam zalezt. Pokud je nikdo nebude chtit, utulkarky tam od Vas sice neznam, ale muzu Ti dat cislo na Danu Javurkovou, ktera by mozna poradila. Kdyz tak klidne brnkni nebo posli sms. (ne messenger, ten nehlidam)😺

5 0
možnosti
Foto

Honzo, na zahradě mají pootevřenou chatku s gaučem, pak kotec (zateplený) po Rexíkovi. Kočeny vypadají přítulně, nejsou plaché, uvidíme co bude dál. Určitě se o ně postarám, neboj. R^;-)

3 0
možnosti
Foto

Mali sme malú čiernu kočičku-Diamantu, už nežije, ale pripadala nám zázračná.VV

4 0
možnosti
  • Počet článků 656
  • Celková karma 27,16
  • Průměrná čtenost 888x
Jsem obyčejná ženská, která chce svým psaním potěšit, naladit a někdy i rozesmát.

Seznam rubrik