Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TS

Paní herečka má za každý natáčecí den 9tis. Kč , je to chudák!!!

9 0
možnosti
Foto

Tak to si ovšem paní "Vilma N." nějak pohoršila, protože herci v Ulici za jeden natáčecí den inkasovali prý údajně 15 tisíc Kč.

0 0
možnosti
IS

I70v57o 69S69p95á95l55e32n82ý

25. 11. 2022 13:28

Tak paní je 76 let, pracovní možnosti se jí zužují na minimum a náklady na bydlení se každých pár měsíců znásobují. To opravdu neskončí příští rok a nevyřešíte to lepším zateplením. Je to jako zabydlet se pod praskající hrází přehrady. To na klidu nepřidá. A opravdu za to nemůže Rusko. Je o plán na zhroucení evropské energetiky tlačený desetiletí i naší vládou, který se díky ruské invazi projevil o pár let dříve.

1 26
možnosti
MK

Paní sice je 76 let, ale posledních min. 10 let je denně na obrazovce v nekonečné ulici, jen tyto honoráře jí zajišťují pohodlny a bezstarostný život. Syn je invalidní, tudíž pobírá ID, ona sama má již starobní důchod, rozhodně jsou jejich celkové příjmy nadprůměrné.

24 1
možnosti
MB

I na Jaruš sedí můj bonmot - "Pravda umřeme všichni. Je pouze na nís samotných, jak dalece se přitom ještě chceme znemožnit". Musím se na ten seriál asi chvíli podívat, jak vypadá. Ještě jsem neviděl ani 1 díl ... :-)

9 0
možnosti
Foto

Vaši odvahu chválím. Já na to nemám. :-)

0 0
možnosti
VB

Inu, jak se to vezme. Pred par dny mi volala ma matka důchodkyně vdova, ze ji plynarny zvedly zálohu na 10 tisíc měsíčně. K tomu samozřejmě platí elektrinu, vodu a další náklady a taky pije a jí. Její důchod je 14,5 tisíce. Když jsem volala na plynarnu, protože jako starší nevzdelana osoba tomu prd rozumí, jen brečela, vystrasena, co bude dělat, rekli mi, ze se holt zastropovaly ceny a ze aby nemusela na jaře doplácet 50 tisíc, tak musí platit vyšší zálohy. Snizili jsme to na 5 s tím, že bude zamotala v dece fakt šetřit a ja si ted setrim nejen na nase vyúčtování, ale i na její. Ale ne všichni na jaře budou mít z čeho zaplatit.

A ano, existují nějaké podpory, zkoušela jsem s matkou vyřídit. Je to neuveritelna byrokracie, která se musí co ctvrt roku kompletně cela opakovat, nelze elektronicky, ale nemohouci důchodce se musí dobelhat co tri měsíce sam na vzdaleny úřad a doložit stohy dokladů, ze to matka sama nezvládá a ja si nemůžu co ctvrt roku brát dovolenou a jet 300 km to řešit. Nedivím se ted, ze někteří lidé jsou z toho opravdu na provaz.

15 2
možnosti
LH

konečně někdo popsal realitu.... jen se prodlouží doba dokumentování na půl roku...

4 0
možnosti
MK

Tyto fňukající herce nějak nemusím. To je jak po převratu brečeli, že nejezdí do divadla odboráři. Také to přežili bez podpory v nezaměstnanosti.

0 0
možnosti
Foto

Mně se také líbí, jak brečí nad vypočítaným důchodem (např.Žilková). Za milionové honoráře se kupovaly chalupy a exotické dovolené, ale aby se z toho zaplatila i sociálka, na to se nějak zapomnělo.:-)

4 0
možnosti
Foto

Nevím, jak je na tom jmenovaná finančně, ale už samo vědomí pohněvaného Ruska třeba může někoho zavléci do deprese. Zdá se, že si jmenovaná neumí najít útěchu ani v tom, že ono pohněvání se u nás snaží zmírnit ti, o nichž se píše ve zprávě BIS - slulžebníci RF. Ti vědí, jak si přivydělat na zdražený plyn. Možná se i jmenovaná za své aktivity dočká podobné humanitární pomoci.

5 1
možnosti
Foto

Tak místní flastenci a dezoláti by mohli na chudinku aktivistku šířící hysterii uspořádat sbírku. Z jejího příběhu mám pocit, že hraní v nekonečném 15 let trvajícím serialu přináší jen bídu a honorář za den natáčení je pouze pytel brambor....

17 0
možnosti
JN

Výroky paní Obermaieorvé jsou trapné a absurdní, to je to samé, jako by si Babiš stěžoval, že mu zdražili kostelecké párky.

30 0
možnosti
MM

U mnoha herců z oblastních divadel tyto problémy chápu, ale když si stěžují tyto "celebrity", královsky placené, to považuji za chucpe!

10 0
možnosti
JZ

J24a21n 47Z29i85e79g44l35e82r

25. 11. 2022 10:46

Zasloužená karma :-)R^

29 0
možnosti