Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P47e54t51r 61S11u32s71k57e

1. 8. 2022 22:26

No, Putina nepodporuju, vakcíny mám 3 (zcela dobrovolné) a další “posilovací” identickou dávku do mě už nedostanou, Ukrajincům jsem poslal peníze na zbraně hned první týden. F35 je pro mě něco jako X let starý Ferrari pro policajty (Blanka proti F35 není tunel, ale “nadchod pro chodce”), naopak Grippeny pro armádu ve větším počtu (v souvislosti s poslední nabídkou) a nová BMW pro policii považuju za dobrý nápad.

Kampak asi zapadám v černobílém vidění autora a intelektuální nesmělosti paní Jandové?

Mám to - já jsem asi dvojitý agent! :-P On už mi to říkal náš politruk (sloužil jsem jako technik letounu Mig 21 - další mínus ;-D): “Čatáru, na vás si posvietim, vy máte svôj vlastný nádzor!”. A to se dneska neodpouští.

Ehm... A platím i na jedno děcko, který není moje (ne, nikdo mě nepodvedl ;-)).

17 3
možnosti
DR

Ale jsou to prý špičková letadla. A je to vidět, tu "špičku" je kromě předraženého provozu přímo radost provozovat:

https://www.idnes.cz/technet/vojenstvi/f-35-problemy-motor-sedacky.A220801_152708_vojenstvi_alv

0 3
možnosti
Foto

I takoví lidé mají volební právo ;-( ....

4 0
možnosti
SH

Poté, co si virologové z VŠŽ střihli doktoráty z Ukrajiny a hašení lesních požárů, už se pomalu chystají na docenturu z Kosovsko-srbského konfliktu. Mají to našlapaný. Vůbec nechápu, jak to všechno stíhají...

16 0
možnosti
Foto

Kdo jednou vystudoval marxismus-leninismus na VUMLu, tak je schopen řešit úspěšně veškeré problémy. Např. může (tedy dříve) zastávat jakoukoliv funkci a vyjadřovat se ke všemu možnému. :-)

0 2
možnosti
Foto

Také jsem odpůrcem povinného očkování a přitom nenávidím ruské agresory. Jsem i proti povinnému výživnému stanoveného státem. Tohle má být součástí dohody, nebo i smlouvy mezi mužem a ženou, kteří spolu mají děti.

Je zbytečné se rozčilovat nad lidmi, kteří podporují ruskou agresi a konstruovat nějaká spojení typu - antivaxer, neplatič výživného = proruský troll. To zavání kolektivismem a kolektivní vinou, což je podle mne chybné a špatné.

Je ale důležité, proti všem proruským nesmyslům a lžím bojovat morálkou a pravdivými skutečnostmi, které jejich lži a nesmysly vyvrátí. Rozhodně neklesat na jejich úroveň argumentace.

14 5
možnosti
MK

Kdo každé ráno 3x neflusne směr východ, nespí na UA vlajce, jí koblihu, neklaní se k Bruseli, dovolí si kritizovat současnou vládu, je dle místní EUúderky ruský troll, kremlobot, proruský šváb a ještě volič SPD. A pro novosvazacku v důchodu Jandovou, kandidát na lidový soud.

22 9
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Milý znalče všehomíra, jsi mimo i ve svých zkratkách. Do žádné z tvých primitivních krabiček nezapadám.

Kde vůbec lidi jako tenhle ten... berou tolik času na tohle vzteklé blogováni?

19 11
možnosti
JZ

Netík není vymyšlenou postavou.

1 2
možnosti
PS

Vy pane blogere píšete o fanatismu a při tom pod jiným blogem každého kdo nemiluje EU označíte za člena nenávistné prorusácké skupiny. Vy tady plivete nenávist a ještě k tomu z titulní stránky na každého kdo má jiný názor. Dokonce plivete veřejně a lživě. Když tvrdím že EU je špatný projekt (po Lisabonu) a chtěl bych návrat k ekonomické spolupráci v EU tedy ještě před tím než se z EU stal ideologický moloch tak jsem proruský?

Nevolil jsem ani SPD ani Babiše. 30 let dělám v IT. Mám naočkované tři dávky. Tak co se mnou ty génie co to bude za nenávistný plivanec?

Odkaz na diskusi kde tady ten demokrat plive na každého kdo nemiluje EU.

https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=790001

22 9
možnosti
JZ

Děkuji pane Skřivane. Vy tady plivete nenávistně na každého, kdo má jiný názor a dovolí se zastat EU. Inu, jak zpívá Karel Kryl, na rohu ulice vrah o morálce káže. Jinak blog není o EU.

4 12
možnosti
JK

Třeba mladé malíře pokojů nechtějí zaměstnávat, protože nemají dostatek praxe.

0 0
možnosti
JZ

Jelikož má Netík tři děti, tak to zas takový mladík nebude. A malíř pokojů se nemusí nechat zaměstnat, ale může se pracovat jako živnostník.

3 0
možnosti
Foto

Karma, kdyby byli odsouzeni všichni podporovatelé vraha Putina, tak by řady místních diskutérů, ale i blogerů, značně prořídly.:-)

6 17
možnosti
MK

Lidové soudy, evidentně by se vám to líbilo.

16 6
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,78
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz