Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Možná jsou i lidé, kteří nechtějí v zimě zmrznout na lavičce Václava Havla...

3 2
možnosti
AK

A proto volí vámi zmíněnou SPD.

0 0
možnosti
Foto

Kdo nepodporuje americké stíhačky podporuje genocidu :D. Tomu říkám vylít s vaničkou i dítě.

8 1
možnosti
JH

a to je někde napsané? nebo klasika "stromen"?

0 0
možnosti
VG

Zieglere, takovou blbost může napsat jenom Ziegler. Ziegler je Hugo a Hugo je vůl.

6 6
možnosti
VS

Já bych ho nepodceňoval. Ideově je zjevně pevně ukotven na stejných pozicích jako místní bloger roku a když trochu zapracuje na psaném projevu, může být příště o tento prestižní titul celkem vyrovnaný souboj...

4 0
možnosti
LB

Co se týče F-35 posílám odkaz. Je to na dnešní iDNES.

https://www.idnes.cz/technet/vojenstvi/f-35-problemy-motor-sedacky.A220801_152708_vojenstvi_alv

A pro pořádek nemám dluhy, provozují živnost i když bych už nemusel, na děcka neplatím, protože jsem je vychoval a jsou soběstačné. A volič SPD taky nejsem. Ceglorek, Ceglorek. Šlehni si čtvrtou dávku.

Nazdar

1 0
možnosti
Foto

Tady se psalo, že motor používá nějaký ruský fígl. Už se projevil.

Pan expremiér také podniká, a jak, na děti také už neplatí a volič SPD také není. ;-D

0 6
možnosti
TB

Tento článek je zcela ukázkový příklad demagogického faulu s názvem "slaměný panák". Ziegler si vytvořil třídního nepřítele, aniž by ho zajímalo, zda takových lidí v české populaci je víc než deset.

11 7
možnosti
JH

Ano bohužel je - Netík, Čermák, Tušl, Zítko, a spousta dalších (ono stačí trošku sledovat českou dezinfoscénu). Doporučuji si od nich něco poslechnout je to dost síla.

0 0
možnosti
JF

J34i34ř59í 32F52o59u69s

2. 8. 2022 11:56

Většího prosťáčka nenajdete snadno. Ale je vhodný ke studiu fanatismu. Například tvrzení "Takoví se nyní přeškolují na znalce F-35 a volí SPD" je úplně ukázkový příklad zcela absurdní paušalizace, která je při pouhé změně podstatných jmen trestná.

Díky takovýmto duševním mrzáčkům, je ČR tam kde je.

14 6
možnosti
TB

Však on přijde do diskuze a všem nesouhlasejícím vysvětlí, že jsou "rusofilové, potrefené husy, antiwaxeroidní kremrole apod.".

8 2
možnosti
VB

Podle mě je hlavní otázka, proč se do těchto snah poškodit Česko jeho vlastní občané dobrovolně, nadšeně a podle všeho i nezištně zapojují?

Snažil jsem se napsat důvody co mě napadly, ale měly by se tím zabývat AV ČR, vysoké školy, analytici BIS atd.

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=772245

3 1
možnosti
PV

Kdo není s námi, je proti nám. Typické heslo jak rudých, tak i současných liberálních bolševiků, kterým současná agresivní propaganda už natolik poškodila myšlení, že cokoli, co se byť jen o milimetr odchyluje od jejich naprogramovaných názorů, je okamžitě rusácké, prokremelské, putinovské či okamurovské. Pro takové agresivní bolševiky s totalitním myšlením je svět kolem černobílý, buď černá nebo bílá, buď máš správné názory nebo jsi hnusný nepřítel, kterého je třeba zlikvidovat, umlčet, zavřít do vězení...

Nedávno jsem studoval dobový tisk z let 1945-1950, abych lépe pochopil vliv agresivní propagandy na myšlení lidí, proč (hlavně v období 1947-1950) velká část nekomunistů tak podporovala komunisty. Nebylo obtížné najít shodné rysy tehdejší a současné propagandy spočívající v pomalém, ale systémovém přeprogramovávání myšlení občanů, takže ti postupně zcela ztráceli cit pro realitu i smysl pro pravdu.

Pro řadu občanů, kterým tehdy agresivní propaganda zcela přeprogramovala myšlení, byl každý, kdo neprojevoval dostatek nadšení pro hlásaná rudá bolševická dogmata, okamžitě označován za fašistu, zrádce, amerického imperialistu. Takoví ve velkém počtu např. psali zuřivé dopisy za co nejpřísnější potrestání fašistů a zrádců, např. Milady Horákové. Takoví absolutně nechápali, jak někdo může podporovat Horákovou, nechápali, jak někdo touží po návratu nacismu a obhajuje koncentrační tábory...

Současný liberální bolševik se ve svém agresivním přístupu od rudého neliší. Zatímco tehdy ve své svaté černobílé zaslepenosti nechápal, jak někdo může podporovat "nacistické zločince" dnes ve své svaté černobílé zaslepenosti nechápe, jak někdo může podporovat "rusácké zločince".

Málokdo si už v této liberálně totalitaristické mizérii vzpomene, jak vypadá svět skutečné svobodné pluralitní společnosti. Není černobílý, ale je barevný, vyznačující se různorodostí názorů, kde pravda není určována agresivní vládnoucí mocí , ale hledá se poctivou svobodnou diskusí...

27 14
možnosti
MP

Proc maji vsichni neustale potrebu upozornovat na to, ze nejaky clovek odmita voskovani? Zejmena v kontextu, ve kterem je to naprosto prebytecna informace.

6 0
možnosti

Tak to je jednoduché. Dost bývalých kritiků opatření proti covidu (samozřejmě ne všichni) se po pominutí covidové aféry přesunuli mezi ty, kteří mají potřebu relativizovat dění na Ukrajině ve prospěch Ruska. Souvislost to nemá žádnou, ale jim jde hlavně o to, že čůrají proti větru.:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,81
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz