Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Zákeřné a záměrné rusácké útoky na ženy a děti jsou bezpochyby prokázané mezinárodním vyšetřováním vedené zahraničními experty a zprávami OSN. Tady není co řešit. Kdo tvrdí opak, lže, je proruský troll a odporná zrůda, která hájí vraždy ukrajinských žen a dětí putinovskými zločinci.

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=788956

Je dobře, že píšete podloženou pravdu. Určitě by zdejší veřejnost uvítala, kdybyste v souladu kodexu blogera svoje tvrzení doložil odkazy na bezpochybně prokazatelné zdroje. Hodně lidí vám věří, ale jistě si rádi přečtou, kde jste to vyčetl a rádi to omlátí pochybovačům o hlavu. [UA]

2 5
možnosti
Foto

I kdyby nebylo všechno pravda, nestačí ta zločinná agrese sama o sobě? Pohledy na zničená ukrajinská města? Nebo chcete říct, že si je Ukrajinci zničili sami? To nemyslíte vážně. Klasické češství, relativizace všeho!

10 2
možnosti
JZ

Upozornění blog je o válce na Ukrajině. A je obecným zvykem diskutovat k tématu.

6 0
možnosti
Foto

Někde v diskusích jsem četl přiléhavou pravdu - každý nový den přinese nějaký nový ruský válečný zločin... Tobě karmice R^

12 0
možnosti
JZ

Děkuji Vláďo. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 3330
  • Celková karma 24,83
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz