Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Lidi bez mozků a tudíž bez empatie. Doufám, že jich bude čím dál méně. Pěknej den přeju

9 0
možnosti
Foto

Kez by, Marku. Uzij si vecer.

1 0
možnosti
Foto

J45a36n 72Š28i75k

19. 4. 2022 16:38

:-)R^ Hezký den, Honzo

2 0
možnosti
Foto

Napodobne, Honzo. Dekuju.

0 0
možnosti
JP

Nedávno jsem jednoho takového slyšel. Nejhlasitější u stolu a všemu hrozně rozuměl. Pak jsem ho i zahlédl a vše bylo jasné. Jen doufám, že takových uřvanců bude čím dál méně.

A hlavně, je dobrá jim připomenout, že jsou to jen neschopní tlachalové, co svou neschopnost hází na vládu, na manželku, na děti, na šéfa, na ukrajince, na kohokoliv jiného, než sebe, protože on všemu naprosto rozumí, jen systém je proti němu.:-/

23 0
možnosti
JP

Každopádně, pane Pražáku, za mě karma +.

3 0
možnosti
RK

Však jestli ten "pořádek" začnou dělat rusáci po celé Evropě, rozhodně nebudou nejdřív zjištovat názory a pojedou plošně včetně jejich podporovatelů.

2 0
možnosti
Foto

Jasně že, střílejí a píchají do všeho, co se hýbe. Takový Burjat ostatně ani neumí rusky, a burjatsky se málokterý z českých kolaborantů naučil. Navíc dosud živý kolaborant se hýbe, tj. Burjat do něj bude píchat a pak mu ustřelí kebuli.

4 0
možnosti
Foto

Karma, z mých zkušeností mi vychází, že ti, kteří "ukoše", nebo "úkáčka" podporovat nechtějí, je ani podporovat nemohou. Nemají totiž z čeho, protože jsou to vesměs nemakačenkové, kteří sami žijí z podpory, protože jsou líní pracovat. Ale jednu výhodu ta jejich lenost má. Díky ní zatím nacházejí práci i Ukrajinci a Ukrajinky, protože ti se práce nebojí.

22 3
možnosti
Foto

Proč se nad tím pozastavovat? Jsme lidé různí. Jeden má IQ 150 a druhý poloviční. Jeden chlastá jak americkej džíp a druhý je abstinent. Jeden věří v Pána Boha, druhý je ateista. Jeden je pracovitý, druhý líný. Jeden je masožrout a druhý vegan. Jeden by se pro jiné přetrhnul a druhý kouká jen na sebe. Tak to bylo, je a bude. Komunisté lidi chtěli zglajšaltovat a pochopili, že to nejde.

6 6
možnosti
Foto

Ale vy jste to nevzdal a pokračujete v tom. :-/

6 2
možnosti
Foto

Taky jich pár ve svém okolí znám. Nechci se hádat. Opouštím stůl a odcházím. A koneckonců jsou i zde na blogu.

Vám karma.

35 0
možnosti
  • Počet článků 2131
  • Celková karma 29,76
  • Průměrná čtenost 1301x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.