Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi by vám bylo dobře v Srbsku, našel byste tam dost spřízněných duší, když vám tak vyhovuje Íránská hlásná trouba al-Jazeera:

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/belehrad-protesty-valka-srbsko-ukrajina-rusko.A220304_210006_zahranicni_bur

8 2
možnosti
PN

Tohle neni podpora niceho, jen technicka poznamka. al_Jazeera nema s Iranem nic spolecneho.

0 0
možnosti
PK

Zajímavý článek.

Tak nyní byste mohl napsat něco o těch, pro které byla kulka potřená prasečím sádlem určená. Nebo byste se mohl věnovat oddílu Wagnerovců, placených Putinovou vládou.

To jen abyste byl malinko vyvážený v informacích. Válka je totiž svině.

A co se týče oněch studentů. Slyšel jsem velmi zajímavou reportáž na ČRo, kdy redaktor popisoval, že byl svědkem, když Polský voják srazil jednoho uprchlíka pažbou své pušky. Ovšem také sdělil to, jak se právě tito studenti na hranicích chovali. Jak předbíhali matky s dětmi a neustále se dožadovali lepšího zacházení.

Proč nenapíšete vše?

Kvituji však, že narozdíl od jiných tragédů, jste alespoň ponechal otevřenou diskuzi.

14 3
možnosti
JP

Najděte si zdrojový článek a zjistíte že je to proto, že jde v podstatě o překlad. Proto nepíše o tom, co ve zdrojovém článku není.

0 0
možnosti
Foto

Da, da, Vsjo v poriadke. My to Ukaine vysvetlime. Budět po našom. Nas mnogo. A Vy k nim patříte.

8 3
možnosti
  • Počet článků 281
  • Celková karma 12,41
  • Průměrná čtenost 1768x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".