Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM
Foto

Pokud by otázka zněla "kdo z nich fandí Rusku a proč", pak by po odpovědi týkající se některých našich politiků bylo snadnější objasnit, proč jejich příznivci své vzory akceptují i s jejich korouhvení k režimům, jejichž způsob vládnutí je pro civilizovanou společnost nepřijatelný.

4 0
možnosti
Foto

Tech proruskych pomatencu a kolaborantu zde na blogu najdete dost a to i po naší historické zkušenosti s ruskou okupaci.Jeste mají drzost se vydávat za české vlastence.Hnus...

7 3
možnosti
JZ

Omluva pane Bárto, mělo být plus.

0 0
možnosti
Foto

Vlády velkých států, zvláště takových co se cítí být impériem, budou mít vždy tendence vyzkoušet si nějaký ten konflikt a střihnout si nějakou tu malou válku. Chápu, že tyto tendence má jak Rusko, tak i USA. Navíc USA jsou opravdovým světovým impériem a Rusko si na něj jen hraje. Navíc každá taková válka umožní každé vládě přijímat takové zákony, které by v míru neprošly a umožní tak zvýšit svou moc a dohled nad svými občany.

Pokud tedy k nějakému lokálnímu konfliktu dojde, vítězi budou americká a ruská vláda, poraženými a oběťmi budou jejich občané a občané země, kde si tyto mocnosti otestují své vojáky a zbraně.

6 0
možnosti
Foto

Jedno nebezpečí přesto hrozí a to, že i malý konflikt, může přejít do obrovského konfliktu s nedozírnými následky. Snad tohle je zatím drží na uzdě.

4 0
možnosti
Foto

J43a93n 96Š73i35k

13. 2. 2022 20:06

Karma. Hezkou neděli

5 0
možnosti
JZ

Ve svém okoli neznám nikoho, kdo by fandil Rusku. S pomatenci se nestýkám. :-)

2 0
možnosti
Foto

Já také ne, ale stačí jen letmo nahlédnout třeba do diskuse pod článkem pana Procházky

3 0
možnosti
LS

Na blogu jistě s. Petřík, s.Nikl, s.Zavadil a Doležal. Jo i Happy Voloda

5 0
možnosti
Foto

V článku jsem to nezmínil, ale na přátelském vztahu k Rusku není nic špatného, problémem je adorace ruského režimu a aktuálně pro mě naprosto nepochopitelné schvalování válečných příprav a ruských nároků a podmínek. K takovým postojům bych se stavěl podobně jako třeba k bagatelizování holokaustu.

6 0
možnosti