Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J59o67s80e48f 65S21u64k

2. 10. 2021 14:27

titulek by měl být - kdo naučí Rengers a Gerrarda přijmout porážku od týmu ze střední Evropy?

50 0
možnosti
JV

Jedná se především o zásadním nepochopení významu slov bučet a hučet ve sportu. (A pltí to i pro pana Bártu, zjevně sportem nepolíbeným).

Ano, skandování Hu, Hu, Hu lze s jistou dávkou představivosti považovat za rasistickou urážku. Nakonec, Sparta zaň byla potrestána.

Ovšem bučení Bůůůů na konkrétního hráče, což je případ sierraleonského Fina, bylo je a bude používáno vždy pro neoblíbeného hráče, který se nějak nesportovně provinil, či jinak znelíbil. A to zásadně bez rozdílu rasy a barvy pleti. Nakonec Limberský či Řepka by mohli vyprávět......

35 1
možnosti
Foto

Nějak zapomínáte na to proč měla Sparta zavřené hřiště. Za rasismus. Snad nechcete tvrdit,že se tím chtěl vítězný francouzský tým pomstít za svou fotbalovou nedostatečnost?:-) Místní puboši se chtěli vytáhnout a pouze napodobit své starší kolegy. Pak už zbývá otázka. Bučeli by dětští diváci na jiného černocha než na "nenáviděného" Kamaru, tak jako jejich zkušenější kolegové o zápas dřív....? Rasisté v řadách fanoušků Sparty byli identifikováni a klub na ně podal trestní oznámení. Česká politická reprezentace v čele s Hamáčkem už z toho stačila udělat politickou a diplomatickou frašku...to má být správně?

5 46
možnosti
TB

Za pískání při hymně, ne za rasismus, lháři

2 2
možnosti
JN

Pokud bude existovat dvojí výklad práva - jedno pro ty, kteří jsou privilegovaní (zde Západ) a druhé, pro v daném případě méněcenné (zde Východ), pak se ozve se svým pohledem na věc veřejnost. Jedná se o nastavení pověstného zrcadla...

26 0
možnosti
Foto

Dvojí výklad? To co předvedli někteří fanoušci v zápase proti Monaku nebyl rasismus? Jen nějaká zvrácená legrace, kterou mimo Česko nikdo nechápe?Sparta sama podala na své odhalené fanoušky trestní oznámení za rasismus. Nikoliv žádný Západ....

2 24
možnosti
AT

No ... nám to vysvětlovat nemusíte. Většina Čechů chápe podstatu věci. Nechte svůj blog kvalitně přeložit a publikujte na nějakém blog.itoday.uk.

11 1
možnosti
PK

Velmi srozumitelně napsánoR^, ale obávám se, že soupeř to nebude chtít pochopit...no i když výsledek není pro ně zas tak špatný, kdyby byl větší rozdíl byl by asi větší povyk.

3 0
možnosti