Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle našich imunologů mutace, které jsou ve světě jsou podobné jako původní covid. Nedokážou obejití imunitu covidu. Děti na covid neumírají a ani dospělí, pokud jsou zdraví

3 3
možnosti
Foto

President Trump nikdy vyzýval k pití desinfekčních prostředků. Je to lež levicových medií. Šlo o něco úplně jiného. RvRvRv

2 6
možnosti
Foto

Pane Kindle, já ten jeho projev slyšel na vlastní uši. Zapomínáte že žiji v USA, tedy až na momentálni pobyt, v Ostravě.

2 1
možnosti
TG

:-)Píšete, že paní Tvarůžková se zamýšlela....:-) tak to je opravdu velmi sympaticky posun této osoby...;-)

Závěr pořadu : Některé názory mohou být vysloveny, ale nesmí být šířeny.

Ano, už chybí jen obnovit Informbyro/ Kominformu/ . Orwell je už za dveřmi. A přichází tentokrát ze Západu.... Hezkou neděli.

5 0
možnosti
Foto

Tentokrát plný souhlas

0 2
možnosti
JS

Věda, asi na rozdíl od paní Boškové, není neomylná. Vyvíjí se. Pokud ovšem někdo, na rozdíl oproti současným, zdůrazňuji současným vědeckým poznatkům napadá uzákoněná opatření pro zdraví obyvatel soustavným okopáváním kotníkům vlády, považuji to za ohrožování zdraví obyvatel.

3 1
možnosti
LH

Vše o. K. Až na to že Trump vyzýval k pití dezinfekcnich prostředků.... Tak to nebylo... JinakR^

0 0
možnosti
Foto

Bylo. Jen s tím rozdílem že nešlo o pití ale o injekce, což jsem, včetně na odkaz onoho rozhovoru napsal panu Kindlovi výše.

0 0
možnosti
Foto

Karma. Jsem taková antická...každý, kdo se na šíření takzvaného svobodného názoru, kde se tím skutečně může ovlivnit mínění do fatálních konců, by si měl nést svou osobní zodpovědnost. To není možné...a ...Je překvapivé, že na to, kolik paní Bošková vyplodí metrů všech zkopírovaných textů odevšad, aby to vypadalo doktorsky, mi nedokázala doteď odpovědět, pokud bude vědět, že kdosi jí ovlivněný svobodou ciziny a pravdami napůl, pokud by onemocněl, zemřel...jakou z toho vyvodí právě ona zodpovědnost osobní. Pomůže? Bude postiženým k ruce? Přispěje?...Ne.

Jestliže jsou věci řešení covidu hlavně v době kritických čísel na bederech vlád a ministerstev, na zádech nemocnic...je nabíledni, že musí nastat lajna pravidel. A mantinel nastavený nepravdám. Čili žádná cenzura. Ale sebezáchovnost pro prospěch celku.

12 1
možnosti
PK
PK

no jo ...komentáře;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy