Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Ani ja oni nic nevim, ale aspon o tom nic nepisu. Ti dalkove ovladani o ni take nic nevedi, ale vedi ze jste to napsal spatne.

2 1
možnosti
JH

Možná tak pábíte, trapně vtipkujete, pane autore, že bydlíte tak daleko:-)

Jinak byste si snad také všiml, že ta povedená partička novinářů a politiků, rozhořčeně upírala vládě, "pouhé" 4 měsíce předvolbami, morální právo jmenovat nejvyššího státního zástupce a nyní, zase, ta samá sebranka, na vládu zase tlačí, aby 2 měsíce před volbami, po uplynutí mandátu, znovu okamžitě jmenovala toho Koudelníkova syna:-). Není nad tyhle morální principy!

16 5
možnosti
Foto

Ona Ostrava neni od Prahy tak daleko pane Havránku

5 0
možnosti
BV

Pane Braune,

opravdu si myslíte, že by v USA či ve vámi obdivovaněm Israeli vydržel ve funkci ředitel bezpečnostní informační služby, který zcela nepokrytě a prokazatelně předkládá prezidentovi a dalším nejvyšším představitelům zcela vědomně předkládal nepravdivé informace?

9 9
možnosti
Foto

Jistě jste pane. Vaňku schopen zde tu prokazatelnost prokázat

5 0
možnosti
JZ

Nelze Martine než udělit zaslouženou karmu. R^:-)

8 1
možnosti
JH

Ještěže tihle Zieglerové mohou udělovat jen tu zaslouženou karmu:-)

4 7
možnosti
VB

Vyjadřování prezidenta Zemana s výstupy pro veřejnost je pokračující ukázka, že nás z nějakého důvodu táhne na Východ, pryč od západ. civilizace, od principů demokracie a právního státu. Vedení BIS tomu překáží? Ale prezident státu by měl vědět, že nový šéf přece nemůže činit nic jiného, než co ukládá zákon, vč. ústavy, do toho by se neměl vejít odklon od EU a přimknutí se k totalitním režimům, když navíc existují důkazy, jak nám totalitní režimy škodí (např. hospodářské škody v podobě kyberútoků). O panu premiérovi s jeho potížemi se soudem na Slovensku i s EK, pokud jde o držení práva nejen českého, ale i toho evropského, ani nemluvě. TGM jistě nepatřil k cholerikům, uměl se vypořádávat s problémy důstojně, ale dnes musí mít na poměry v Česku vztek. Možná si o tom teď povídá s V. Havlem.

6 2
možnosti
JN

J89o17s16e93f 11N80i19k41l

7. 8. 2021 15:38

Jen jestli tím šaškem není ředitel BIS....který pracuje pod kuratelou CIA ?

9 13
možnosti
Foto

A je snad něco špatně spolupracovat s CIA? Přece bojují proti komunismu, takže jsou či měli by být logicky na naší straně.

10 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy