Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P53a24v31e19l 71M11a50š89e93k

29. 7. 2021 20:50

Díky!

Kéž by byli všichni očkování stejného smýšlení.

Fašisti a totalita by neměli šanci.

2 0
možnosti
PS

Proletáři všech zemí, spojte se. Ale proti komu? Třetí vzadu (farmacprůmysl) se jen chechtá nad svými zisky, víte?

0 0
možnosti
PD

Malá oprava. "Pryč s tyrany..." není v Internacionály, ale v jiné písni "dělnické třídy" (Rudý prapor). Tu jsme se učili asi tak 5.třídě na konci padesátých let.P.D

1 0
možnosti
KL

Poukázal jste naprosto správně na jeden nešvar naší společnosti, který se pokusím zobecnit. Pokud totiž člověk zastává nějaký názor a tento názor někteří prosazují za použití extrémních prostředků, je velmi často některými (dle mého soudu spíše také radikálními) zastánci názoru opačného považován také za extrémistu. A je úplně jedno, jestli se jedná o covid nebo střídání letního času...

7 0
možnosti
PS

Dal jsem +, protože např. i "letní čas" nás rozděluje. Přitom každý občan od roku 1990 si může vstávat a ulehat jak a kdy chce. Jen děti školou povinné musí od března denně vstávat o hodinu dříve, spánkovým deficitem jim tak podlamujeme zdraví. Přitom všichni máme rádi děti, stavíme jim hřišťátka, posíláme je do táborů, atp. Jak dlouho ještě? Za extrémistu mne ještě nikdo neoznačil, v diskuzi za fanatika ano. Pan Zeman v roli předsedy vlády ČR mne označil za aktivistu, jsem na to hrdý. V roce 2013 pan Zeman uznal, že se "letním časem" buzerují lidé:

https://www.frekvence1.cz/audio-video?porad=pressklub&clanek=zmena-casu-je-to-jen-buzerace-lidi-rekl-v-prezidentskem-pressklubu-milos-zeman

0 0
možnosti
JK

SVOBODA to je pro jednotlivce nejvíc co může mít. Cokoliv jiného, ať už to lze vlastnit či nikoliv je nedosažitelné bez osobní svobody a je pravdou, že člověk je od přírody nastaven chtít co nejvíc.

Problém nastává, když si někdo usmyslí, že může chtít kus svobody někoho jiného, že lze o svobodu člověka připravit z čistě ideologických, nebo sobeckých důvodů. Nesčetněkrát ve světových dějinách se to stalo a jistě se to i v budoucnu bude stávat a je jen na nás, aby se to nestalo zrovna nyní pod rouškou viru.

Nedovolme politikům řídit naši svobodu a naše sociální vztahy. Nedovolme jim zase značkovat nepohodlné lidi, přitom jsou nepohodlní jen tomu režimu, proti kterému rebelují, režim pak vypadá bezradný a slabý. Lidé sami dokáží ve svých sociálních kontaktech omezit šíření viru, děje se tak běžně a žádné nařízení riziko významně nezlepší ani nezhorší.

Nenechme se dotlačit do nenávisti k jiným jen proto, že využívají svobody, kterou mají a buďme rádi, že ji mají, díky jim i nám co nikoho nezatracujeme, naši svobodu stále máme.

Díky úporné snaze rozdělovat společnost (lépe se pak vládne), objevují se i extrémisté, jejich pár a hodně křičí a testují možnost nastolení totality. Jakmile bude povolena svoboda jen pro vyvolené, pak vyhráli. Pamatujte, svoboda je pro všechny i pro pitomce.

7 1
možnosti
Foto

Hosana! Text od někoho, kdo je sice řekněme v jedné skupině, ale zároveň z ničeho neosočuje skupinu druhou, nic jí nevnucuje a dokáže kriticky vidět to absurdní divadlo, které se tady odehrává. To se tu jen tak nevidí. R^

6 2
možnosti
PS

Již stréček Křópal, jehož pořady byly v rozhlase vyhledávány našimi předky, říkával:

"Bodó se dit věce, že to hani pravda nebode!" Byla ještě tetička Křópalka a Jozéfek Melhoba (Václav Šindler). Je pochován na Ústředním hřbitově v Brně.

Z historie - jakpak dopadly říše, které vykazovaly znaky podobné těm dnešním? Zdravého rozumu je nám třeba...

0 0
možnosti
Foto

Za blog samozřejmě karma R^.

Bohužel je to hodně o důvěře. Vláda ale už udělala tolik kopanců, že je téměř nemožné jí věřit - viz např. tragická postava ministra Vojtěcha. Poté co selhal loni, je tu zase. Jeho utrápený výraz štěněte na mě prostě už nezabírá. Nebo ta poslední šaškárna s protilátkami Babišovy dcery?! Proto si raději snažím shánět informace sám (třeba i na blogách v idnes), než věřit oficiálním vládním zdrojům :-)...

4 5
možnosti
Foto

Vláda to v demokracii nemá snadné. V totalitní Číně nařídili, lidi poslechli a covid téměř vymizel.

5 0
možnosti
MK

M12i75l58a17n 67K62e70s96l

27. 7. 2021 22:55

Já jsem ten trouba,který se dal dobrovolně očkovat.Utěšuji se tím,že takových troubů chodí po světě více.Je to na příklad americký prezident Biden,Makron,Merklová ,Putin atd.Já mohu být pomýlený a mít zavádějící informace,ale oni?Může mít na příklad pan učitel Volný zatajované pravdivé informace o škodlivosti očkování ,které čelní světoví politici nemají?Nebo jim je někdo tají?

4 2
možnosti

Dost dobře nelze prosazovat očkování a neočkované nediskriminovat. Někdo tomu říká diskriminace, já třeba ochrana těch,kteří jsou zodpovědní vůči okolí a nechtějí lokdauny do nekonečna. Ano,máme na výběr. Mnozí píší něco o ovcích a netuší,že oni sami jsou ovcemi,pokud věří Volnému a ne třeba odborníkům. Ne těm,jako je žaloudík,který je jistě skvělý neurolog či co,ale o virech atd ví asi jako já o jaderné elektrárně.

3 5
možnosti
Foto

Pane Šimíku, na noc jste mě rozesmál. To si opravdu myslíte, že obvodní lékaři, zubaři, operatéři, neví o virech a přenosných nemocí nic. To je fakt víc jak úsměvné,.;-D;-D;-D

2 2
možnosti
KV

Ne vždy s Vámi souhlasím ale vždy si vaše články rád přečtu. Tentokrát ovšem souhlasím na sto procent, vidím to úplně stejně jako Vy.

2 0
možnosti
Foto

Taková obhajoba neobhájitelného.

1 0
možnosti
SH

Pokud něco nařídím, musím nést odpovědnost. A pokud vím, tak vinu za následky očkování si zatím nese pouze očkovaný, stát se jí zříká. Pokud u lidí, kteří mají být povinně očkováni, se nezkoumá jejich zdravotní stav, je to téměř zločin. Jak k tomu Vašemu povinnému nařízení přijde například kolegyně s epilepsií?

6 2
možnosti

Nikdo povinnost očkování nenařídil. Pokud by nařídil,každý má svého lékaře a ten mu to doporučí nebo ne.....jsme svéprávní.

0 0
možnosti