Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LG

L41u49m72í22r 53G97a83z40d62a

27. 7. 2021 23:28

Díky Štěpo za zajímavé odkazy a připomenutí Voltairova citátu.R^

0 0
možnosti
JP

J46i64r28i 39P51i21l26n29y

20. 7. 2021 12:39

Takže kdo nečůrá s náma, čůrá proti nám a tím pádem je dezinformátor. I když stejný názor má víCe odborníků, přesto jsou to dezinformace . A s takovými lidmi je potřeba po soudružsku zatočit. Eurobolševistán si rozvracet nedáme. Mám ten správný názor ctící ty správné evropské hodnoty?

1 0
možnosti
VB

Pokud někdo někoho označí za dezinformátora, musel by to prokázat věrohodnými daty. Občanům se vyplatí jakoukoli informaci, která je zaujme, ověřit si u více zdrojů, jež se opírají o průkazná data, např. i porovnáním tvrzení jedné části odborníků versus zbývající část expertů plus postoj na politice nezávislé věrohodné odborné instituce. Např. Robert Kennedy Jr. se ve svých tvrzeních opírá o výzkum. studie uznané ve světě, o šetření toxikologů, o znalce z univerzit (pracují např. i jako soudní znalci), navíc mu americký úřad FDA, který rozhoduje o povolení očkování, dal za pravdu - označil určité složky ve vakcínách za potenciálně rizikové s tím, že kdo je na určitou tuto látku alergický, neměl by se očkovat. Takže Kennedy určitě není dezinformátor. Obstál by v soudním sporu, ostatně lidé, kteří se obrátili se stížností na některou vakcínu i na něho, zčásti vyhrávají soudní spory, je jim přiznáno odškodnění. To americ. stát nepopírá.

1 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2645x
Datový analytik věřící v sílu faktů a hlubokých zamyšlení. Rád kombinuji různé pohledy na jednu a tutéž věc a systematizuji nepřehledná témata.

Seznam rubrik