Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Poté, co jedna generace narozená po tzv. sametu dospěla(tedy snad) je snaha nahánět si takto body atˇ na těchto stránkách, či i v politice, má leccos i leckdo příchutˇ až pachutˇ spíše až tragikomickou:-/ Jinak nevím, kam by kdo zahrnul, resp. až kádroval např. špičkového kom v minulém režimu, jménem Čalfa:-) P.S.: Poláci svoje exponenty vyřešili již před léty. Tedy, co se týkalo jejich výsluh a osob. důchodů. P.P.S.: pokud si kterýkoli ze současných ,,jasnozřivých" dovolí mě zařadit mezi obhájce minulosti a toho, co se kdy dělo, je pro mě coby přímého potomka jednoho z našich účastníků v BoB více než úsměvné!

4 1
možnosti
LH

Možná že je to správné, ale každopádně to má 30 let zpoždění....

3 0
možnosti
MB

Libore, navrhuji smír. Ten, kdo někoho poškodil, okrad, trápil, rozvracel - Ekonomiku, morálku - Je podobný KSČ. Měl by tedy dostat, důchodově přidáno! Je to férové a principiální. Naopak, čím více toho navymýšlel - vykonal, tím mu přidat více. Věřím, že návrh by prošel, není k mínusování a všichni by byli spokojeni. Jana Husa zároveň vyhlásit za dobového blázna a extremistu. Ve své době měl smůlu., Nikdo jej neposlal na Krym, a neměl ani ruské léčitele Protopopovy ... :-)

2 1
možnosti
JD

J93a40n 77D26o11u64š23e10k

14. 7. 2021 13:10

Není problém v tom, že by lidé nesouhlasili s tímto návrhem jako takovým. Možná ani s tvrzením o příliš dlouhém čekání. Já mám spíš problém s tím, že je to jen zase obyčejná vějička před volbami urážející lidskou inteligenci.

4 1
možnosti
Foto

Další mnohem větší peníze by stát získal. kdyby důsledně realizoval to, o čem politici mluví už čtvrtstoletí. Porovnat hodnotu majetku miliardářů s výší jejich zaplacených daní. Třeba Janoušek má vlastnit v Praze vilu za 400 milionů. Odevzdal státu na daních z příjmů řekněme 200 milionů? Šlo by o celkem jednoduchý početní úkol. A takových by se našlo.

5 0
možnosti
Foto

Aby mi nebylo připomínán odklon od tématu blogu - reaguji na větu "Navíc v době obřího schodku státního rozpočtu je každá ušetřena koruna dobrá."

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=773122

2 0
možnosti
VV

Kdyz uz si s nimi nedokaze poradit ceska justice, bylo by to dobre. Ja bych byl pro, aby i jejich zdejsim obhajcum byly kraceny duchody.

2 1
možnosti
Foto

A když si s nimi nedokáže poradit Česká justice, tak kdo by to měl být? Nějaká akční trojka?

5 2
možnosti
Foto

Nevím, jak to dělají současní Jánošíci na Slovensku, ale abyste nějak někoho mohl potrestat, musí ho soud nejdříve řádně odsoudit. Nebo to necháte na referentce Vomáčkové z Ústavu sociálního zabezpečení, aby rozhodla komu důchod sebere a komu ne?

Pokud bude někomu jasně dokázána jeho vina ve smyslu zneužívání svého postavení, tak prosím, klidně ho potrestejte, ale moc si neumím představit, jak to naroubujete zrovna na výši jeho důchodu.

0 0
možnosti
JZ

Na snížení důchodů stačí zákon. Na komunistických zločinech se prokazatelně podílel každý, kdo byl členem StB, Lidových milicí a dalších takových složek. K tomu nejsou třeba soudní rozsudky.

4 0
možnosti
JZ

Důrazně upozorňuji, že jakékoliv diskusní příspěvky obhajující zločiny komunistického režimu a odporující tak platnému zákonu o jeho protiprávnosti budou mazány!

3 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,69
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz