Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Ziegler se stal generálem: všem pravidlům navzdory byl povýšen do hodnosti generálmajor s platností pro budějovické Mastné krámy bývalým desátníkem v záloze.

PS. Při případné reprodukci jsou všichni žádáni, aby pečlivě přepisovali udělenou generálskou hodnost, aby nedošlo k nechtěné záměně :-)

7 4
možnosti
Foto

Tečou nervy? Doposud jste vždy používal oslovení "pane". Je vidět, že článek Vás hluboce zasáhl a to je dobře R^.

5 2
možnosti

R^R^R^

Miloš Zeman je už naprosto mimo a nechová se jako prezident suverénního státu, ale poskok cizích mocností. Jeho řeč o dvou vyšetřovacích verzích v souvislosti s Vrběticemi byla prokazatelně lživá, a vykazuje znaky kolaborace a vlastizrady.

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=772037

Miloš Zeman je už dávno divný! Z Ústavy si dělá trhací kalendář, již léta odmítá kvalitní profesory jmenovat profesorem a Koudelku generálem. Hlavně že on na vozíku je velitelem všech našich vojk!

:-)

10 12
možnosti
FS

Pane Šimku, vy jako lékař jste si poslední větu mohl odpustit. Styďte se.Rv

0 0
možnosti
Foto

Jo. To byl dobrý nápad. Recese, která ťala do živého. Jak tu i mnohé Kremrole dokazují :-).

7 8
možnosti
JS

Ten Budvar v Masňákách Vám nedělá dobře, zkuste 33.

2 6
možnosti
TL

Dobře sepsáno, soudě i dle reakcí jistých ... R^R^R^

9 1
možnosti
JR

J61a30n 87R40á42ž

15. 6. 2021 17:51

Ředitel BIS Koudelka dostal od CIA cenu George Teneta, což je nejvyšší ocenění, které CIA dává za zahraniční spolupráci.

S toho se dá dovodit, že Koudelka je spolupracovníkem CIA. Já bych raději, kdyby v čele naší BIS byl někdo, kdo spolupracovníkem žádné zahraniční rozvědky není a pracuje výhradně v zájmu občanů České republiky.

17 11
možnosti
Foto

A z toho se dá i odvodit to, že naopak Vy spolupracovníkem CIA nejste. ;-D

8 7
možnosti
MB

Miloš, na p.Koudelkovi vlastně uplatňuje Normalizaci. To nenormální ,vydává za normální. Nabízí, profesora jmenovat nemůže, v mládí se otřel o Stb. 2x Soudy potvrzenému Burešovi, abolici ovšem dát může! Mynář nemá prověrku, nemůže přebírat spisy. J. Novák, vedoucí bezpečnostního odboru hradu- nemá prověrku, nemůže přebírat spisy. (Total rarita). Tak to asi čte osoba Nejedlá, Miloš jej důvěrou oblažil ...

Zdravotníci mají problém dostat odměny Covid - 75.000 Kč. Mynář za udatný boj s bacilem obdržel 800.000 Kč. Vítejte v normalizaci. O tom, co je správné a hezké - Rozhoduje Hrad ! Bakala a Koudelka je hyena, to je jasné. Rozum - do koše! Za další jednotu lidu Ano fertu a našeho Miloše ! ... :-)

17 2
možnosti
JV

To je blábol teda 8-o A vrcholem je přesvědčení o tom, že o odměnách pro zdravotníky rozhoduje Hrad

2 4
možnosti
JD

Nejhorší na tom je hlavně to, že Kuba to dělá jako předvolební kampaň. Takže kampaň a účelovka!!!:-P

4 4
možnosti
MV

Jako by tohle psal sám Babiš...

13 0
možnosti

M12a97r48t89i22n 29Š84u60l53c

15. 6. 2021 16:51

V jiných západních zemích alespoň občas nějakého toho ruského agenta odhalí a zatknou. Stalo se někdy něco takového u nás?

Já vím pouze o takových těch vágních zprávách BIS jak ruští a čínští agenti zvyšují svoji aktivitu atd.. které se z roku na rok pouze kosmeticky upravují o aktuální světové dění, případně vycházejí z podobných zpráv spřátelených zpravodajských služeb.

Ta historka s Vrběticemi mi nepřipadá jako dostatečný důvod pro nějakou glorifikaci..

I kdyby to tak bylo (a to bych se ptal: "Co k čertu dělala BIS?!"), tak nevěřím, že je to práce BIS ale spíše Američanů, kteří dlouhodobě ty agenty monitorovali a měli ty poznatky již dříve a BIS to pouze "nasypali" ve vhodnou dobu.. Obávám se, že BIS je pouze pasivním hráčem v americké zpravodajské hře.

Jestli vám nějací poslanci či senátoři potvrdili, že důkazy jsou přesvědčivé a nezpochybnitelné, uvědomte si, že je to všechno založené chtěném vidění a na víře.. a že vy se pohybujete v určité názorové bublině, takže nemůžete čekat ani nic jiného.

Kdyby BIS měla skutečně přesvědčivé a nezpochybnitelné důkazy, měla s nimi v režimu přísného utajení seznámit alespoň zpravodajské služby spojenců.. A to by snad jejich reakce na to nemohla být tak vlažná??!

Samozřejmě nepochybuji o aktivitách cizích agentů na našem území (k tomu ale nepotřebuji údajné důkazy BIS), nicméně ty konkrétní vývody beru zatím pouze jako fabulace na základě dílčích pravdivých faktů a pevné víry. Může to tak být, ale i nemusí.. stejně jako pán Bůh (ve kterého neuvěřím jen na základě toho, že mi bude někdo tvrdit, že s ním rozprávěl)

7 2
možnosti
JD

U nás jsou všichni agenti z Ruska již dávno odhaleni. Jmenovitě: Klaus, Zeman.:-P

3 3
možnosti
Foto

A74l83e49š 36M26e59r12t76a

15. 6. 2021 16:46

No, u nás je vlastně všechno normální. Generály jmenuje hejtman, zahraniční politiku dělá starosta Řeporyjí a někteří v tom vidí vrchol demokracie. No není to kouzelné?:-)

13 5
možnosti
Foto

A ani jeden není členem ÚV KSČ(M)! K zlosti! ;-D

4 2
možnosti
  • Počet článků 3319
  • Celková karma 25,91
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz