Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je zajímavé jak dokázali předpovědět hordy Arabů, reflektovali řadu problémů společnosti. Normální člověk si dokáže udělat zdravý názor, ne vše bylo košer. Progresivista mlátí hlava nehlava. A má jedinou pravdu. Orlíky si poslechnu někdy i dnes, s chutí. Karma!R^

5 0
možnosti
Foto

Jenom tři? Ale to přitlačte.;-) Napočítala jsem už šest a ty které nebyly rasistické, byly minimálně hodně nacionalistické. Ale ono je to vlastně skoro to samý.

Jo, poslouchala jsem je, protože to doma hrálo jednu dobu furt, z bráchova magiče. Bylo mi 14,nebo 15 a dodnes si pamatuju Bílého jezdce.:-) a ta byla rasistická až na půdu.;-D

0 3
možnosti
Foto

Bílý jezdec rasistický nebyl. Bílá liga ano.

2 0
možnosti
Foto

Citace: Nešlo o rasismus prvoplánový...;-D;-D hmmm:)

a tak to jo:)) Bylo to prostě jen tak:)) jenom taková hra se slovy, neškodná... a hlavně všude doprovázená úvodníkem-Fanoušci drazí, neberte to prosimvás hlavně vážně. My si jen hrajeme se slovy. My sice podle Martina Brauna opravdu upozorňujeme na palčivé problémy doby...citace;)), protože to fakt nikdo nedělá jen my, že to pojmenováváme a potřebujeme to konečně za vás říct...a proto na nás chodíte, ale dohromady všichni víme, že je to prospěšné, protože je víc druhú rasismu, my jedem ten lepší druhoplánový, čistý a nenásilný. Hra. Jednou nám to ujelo, jednou.... No.jestli si připadáte jako prvotřídní advokát?..buďte skromnější.

1 8
možnosti
Foto

Myslíte, že kapela Orlík mně v roce 1990 znala a citovala mně?

3 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy