Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TL
ZZ

Nevím jak to dnes dělají státy, ale když mě před 10 lety vyšplouchl konkurent, který si na stavbě zaplatil znehodnocení díla ( které mi můj člověk zdokumentoval ) aby mě vystrnadil z velké zakázky, tak jsem se v tichosti s majitelem této konkurenční firmy sešel a dohodl.

Měl volbu - buď to dám policii, nebo mi nahradí škodu a dá mi podíl v subdodávkách na jeho další zakázce. Neprodělal jsem, dodnes dostávám od něj nabídky na subdodávky a konkurent mne dodnes zve na jeho firemní oslavy.

;-D;-D;-D

1 1
možnosti

Tohle už je ale opravdu hodně slabé.:-)

1 0
možnosti
JM

J43o55s35e78f 43M28i76k48i55n

20. 4. 2021 11:46

Souhlasím, pokud by bylo prokázáno, že tam tu bombu dali.

Pokud není prokázán útok, ale pouze návštěva, tak je to jaksi úplně zbytečné rozeštvání lidí. Informace sbírají všechny služby. Nedělám si iluze, že u nás podobné operace neprovádí třeba Mosad nebo CIA atd.

Myslím si, že když už to vydrželo sedum roků plus to leželo i nějaký čas u politiků, tak se na to měli dostatěčně připravit. Žádné akutní nebezpečí z prodlení nehrozilo.

3 1
možnosti

Babiš dostal noty z Hradu a už zase obrací. Mohl by nám vysvětlit, proč, když se něco údajně zpackalo, se nechalo se dojít i k druhému výbuchu, kdy už bylo jasné, že munice zůstane tam, kde je. V té době už se tam pohybovalo mnoho lidí a mohlo dojít k dalším obětem. To Rusům bylo zřejmě jedno.:-/

1 1
možnosti
AM

Tak jako je všem vládám jedno, že se prodávají zbraně do míst konfliktu, často na obě strany;-€.

0 0
možnosti
AM

Škoda, když jste takový znalec a odborník na zahraniční politiku, že jste neuvedl důvody tohoto 7 letého zpoždění zveřejněných polopravd a faktů".

0 6
možnosti

A máte nějaké indicie, že se to tak neudálo, nebo tady jen plkáte?:-)

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
JK

Tak vidím tu mediální smršť (nejen zde) ruských trollů na kterou naskakují přesvědčení rusofilové, jak Hamáček žádá-nežádá o podporu spojence, jak komoušové a okamurovci hlásávají zdrženlivost a že si za to vlastně můžeme sami, jak i Babiš měkne začíná se slovíčkařit, rozmělňuje se debata a blbosti a celkově se utíká od podstaty věci. Zdá se, že celá dezinformační armáda vnější i vnitřní připravuje půdu pro vystoupení Hradní trosky. Takže se dozvíme, že ve Vrběticích se udál jezevčí pšouk a králičí bobky, takže odškodníme odsunuté ruské špiony a pozveme je na rekreaci do Varů na útraty státu. Co je to za hlavu státu, když v evidentní mezinárodní krizi strčí do záchodu vytáhne ji téměř za půl měsíce a neudělá Hradní tiskovku, skandálně jde do jakéhosi diskusního pořadu na komerční televizi, co je skandál. Evidentně se náš "suprrétor" bojí otázek normálního novináře, srab je to na prezident.

4 0
možnosti
Foto

Bába s rudou knížkou se už také vyjádřila, já ale ne. Tak jen zde v diskuzi, když tsunami komentářů se už přehnala.

Pro naše spojence je zatím dost těžké Nás nějak razantněji podpořit, když doopravdy neví, jak se My nakonec k celé věci postavíme. Třeba Babiš. Ten každý den mění svá stanoviska . Včera řekne razantně to a zítra už jede, jako eskamotér na zpátečku. Pokud jde o Hamáčka, tak ten se chová natolik nevysvětlitelně, že ho nechápe asi vůbec nikdo. Hlava státu mlčí, ale to neznamená, že v zákulisí nejedná. Obávám se, co za týden nakonec řekne. Nedivím se Německu, že zatím obezřetně vyčkává. Ono po druhém výbuchu může za týden z kolečkového křesla zahřmít výbuch třetí. Nerad píšu články, u kterých si nepřeji, aby mi následné události daly za pravdu. Takže využívám jen diskuzní prostor tady.

1 0
možnosti
JK
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy