Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Proč to nazačíná "pane Babiši", či " pane premiére"? Proč si myslíte, že je vás více pisatelů? Nebo je to zbožné přání? Abyste nebyl sám?

Proč jednou vytýkáte, že má odpovědnost za rozhodování a píšete dokonce o nějakém soudu? Proč potom dále chcete, aby rozhodovali odborníci?

Možná by neškodilo doplnit do psaní přání, aby se rozhodoval podle návrhů Vašich oblíbených odborníků. Jsou nějací kteří se shodnou?

7 27
možnosti
Foto

dost hloupé a málo vtipné Rv

5 28
možnosti
MV

Taky bych v premierskem křesle ČR s radostí viděl chytrého a vtipného premiéra. No, nedopadlo to..

20 0
možnosti
MV

Že Babiš podobný dopisy číst nebude je jasný. Ale je vlastně ještě lepší, že si Vaše logické a pravdivé argumenty přečtou ti, kteří stále Babise podporují. A že jich tady v diskuzi nebude málo.

40 1
možnosti
MO

Než volit spolky národní fronty TOP 09_ODS_Lidovci (ti už tam byli s komunisty za totality) nebo Piráti_Starostové, pak raději menší zlo_ANO!

0 9
možnosti
RK

Tak předně, Babiš nepsal ani jeden vytýkací dopis. Stačil jeho autentický zápis do knihy návštěv v Českých Budějovicích. Jako hotentot mluví a jako hotentot i píše.

Jinak karmaR^

23 1
možnosti
Foto

Pokud ty traparny s vytykacimi dopisy vymyslí pro Andreje Mara tak je to od něj dost velká slabota...

17 1
možnosti
JL

Babiš by měl skončit hlavně proto, že je potřeba už ukončit selanku toho pána z Vysočiny na Hradě a v Lánech. Bez Babiše to bude mít nesndnější a až dohoří jeho svíce, snad se na jeho místo najde v českých luzích a hájích někde slušnější.

15 2
možnosti
PK

No při výběru občana na pozici premiéra bych byl více přísnější, než jen být slušný, upřednostnil bych podstatně důležitější vlastnosti pro výkon této fce a to je ten problém. Není na obzoru .....v této kotlince...muž, který by byl vzdělaný, inteligentní, jazyky vybavený, ale zejména pro práci pro tento národ a ni pro sebe ochotný...prostě neni[>-]

6 6
možnosti
PL

Klobouk dolů! Perfektní.R^

Von Vám stejně neodpoví, protože neumí dát dohromady smysluplný text sestávající alespoň ze dvou odstavců...

Notabene česky.;-D;-D;-D

16 1
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3116x
Ženatý táta 3 dětí, kriticky uvažující o smyslu života, o směřování lidské společnosti, o nepochopitelné absenci dobra, o nesmyslnosti častopřítomného zla, o hledání cesty...