Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LF

L61u56k95a84s 91F78i86k44r

7. 3. 2021 18:09

Uz jste si zjistil kolik je v Nemecku zakonne dovolene? Abyste se verejne nezesmesnoval.

0 0
možnosti
Foto

Za Schwarzenbergů byla v Jižních Čechách robotní povinnost a dovolená nebyla žádná. Je proto jen dobře, kdyý kdokoli navrhuje tuto dovolenou prodloužit, pokud pan Ziegler chce, může se prosadit a v parlamentu navrhnout, že v Jižních Čechách bude dovolená kratší.

2 4
možnosti
RK

Koukám, že dlouhodobé působení odstředivé síly působí velmi silně negativně na mozek.

3 0
možnosti
IJ

I95v65a82n 30J91i80r90e64š

6. 3. 2021 15:34

Díky za Vaší slušnou a faktickou reakci na obvykle nenávistný, neobjektivní a nespravedlivý článek pana Zieglera, který už je, dle způsobu uvažování a vyjadřování, na samé hraně svéprávnosti. Jsem přesvědčený, že během nějakých dvou let bude hospitalizován, za což on nemůže, je zřejmé, že měl špatné dětství a vyrůstal v narušených rodinných poměrech. Držím mu palce, aby svůj handicap překonal a dokázal žít a uvažovat normálně.

5 4
možnosti
OU
Foto

Tak se vám otřel o komunisty, no jó, no. Jenže výkřik o delší dovolené od komunistů je opravdu populismus a pokud nechápete, že nemůžeme u nás mít požitky, jako v Německu, nedivím se, že nechápete nesouhlas jiných.

9 6
možnosti
Foto

Kdyby jste ten blog četl, tak by jste zjistil, že nejdelší základní výměr dovolené v rámci EU má Litva a Estonsko, tedy země kde nevládnou ani komunisté ani populisté, delší dovolenou mají i sousedé na Slovensku a v Polsku o kterých platí to samé, takže jste podobně jako někteří jiní diskutující poněkud mimo.

5 4
možnosti
PB

Jestli navýšit délku zákonné dovolené, či ne, je možná na debatu. Co je však bez debat je fakt, že to komunisté navrhují čistě jen z populistických předvolebních důvodů a že oni sami v dobách jejich éry vykořisťovali dělníky za bílého dne až se hory zelenaly. Navíc v době, kdy nevíme jak se hospodářská produktivita zakymácí pod úderem druhé vlny covid, je to dost nezodpovědná hra jen pro pár laciných bodíků.

Vaše použité výrazivo v článku, jako je "zrovnoprávnění zaměstnanců", "asociální návrhy", či "levná pracovní síla" pak svědčí o tom, že jste dosud neupustil od třídního boje.

11 1
možnosti
KK

Nejsem příznivcem komunistů, opravdu ne. Ale nepředvedla zrovna tak nebezpečnou hru pro bodíky třeba SPD spolu s ANO a ODS koncem minulého roku? Myslím sazbu daně spojenou se ,,zrušením" superhrubé mzdy.

1 0
možnosti
OU
JF

Není žádný důvod, aby neměl úplně každý zajištěnou základní úroveň zdravotnictví, bydlení a stravování, pokud tedy nechcete selektovat smečku tzv. úspěšných hien ...

1 0
možnosti
Foto

Problém je zákoník práce. Pracovně právní vztah by měl mít možnost domluvit si jiné podmínky než jsou v zákoníku práce.

0 0
možnosti
JR

J29a25n 54R94á97ž

6. 3. 2021 10:40

Zákoník práce je opravdu artefakt minulosti. Je záhadou proč nejsou práva a povinnosti vyplývající z pracovních smluv v občanském zákoníku, když obchodní smlouvy a smlouvy mezi občany tam ošetřeny jsou. Ale anomálií je i služební zákon, který jako speciální předpis řeší vztahy mezi státními úředníky a státem a to je vetsit paskvil, než ZP.

0 0
možnosti
Foto

Bláznivý svět :-) Svobodné demokratické země jsou obviňovány ze socialismu či komunismu, a komunistické diktatury jsou dávány za vzor fungujícího kapitalismu ;-D

9 0
možnosti
ZD

Také velmi příhodné. Nadarmo neplatí, že se vývoj pohybuje po sinusovce... i když mnohdy připomíná smrtící hyperbolu!

0 0
možnosti

Trochu provokativní nadpis. Ale myslím, že málokdo by se pouštěl do polemiky, že "Evropa propadla socialistickému mámení".

Podle mě si to uvědomují všichni. Ať ti, kteří EU kvůli tomu kritizují, tak ti, kteří ji kvůli tomu blahořečí.

2 0
možnosti
  • Počet článků 270
  • Celková karma 28,94
  • Průměrná čtenost 1987x
Mediální prostor je plný zajímavých názorů, ale možná v něm chybí ten můj.

Seznam rubrik