Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

No, je to bída. Fialu nemusím, ale se skřípěním zubů jsem byl ochoten přemýšlet o tom, hodit tam v říjnu lístek ODS.

Jenže ODS se mi do voleb spolčila s TOP09. Děs běs. A do toho poslední výroky předsedy senátu (za ODS), který ukázal svoji naprostou hloupost v přímém přenosu mě přivádí l zoufalství. Těmto mám dát svůj bianco šek své důvěry?

Je to bída. Asi povládnou Piráti, což je taky děs běs... stejně jako Babiš. ;-(

10 3
možnosti
LK

Piráti, tak to je to nejhorší, co by nás mohlo potkat. Ale bohužel je mladí asi budou volit pod vidinou legalizace marihuany. A pak už jen krůček k tvrdším drogám. Toho se děsím.

3 3
možnosti
Foto

Zapomněl jste Martine na jednu chuť - hořkotrpká, a myslím si, že mnozí ji právě prožívají. Je jasné, že se nikdo nepohrne do vlády, protože co si Babiš navařil, by si měl taky vyžrat, ale řešením by byla překlenovací úřednická vláda. Ovšem to by parlament a senát museli odstranit toho hradního vozemboucha, tu trosku, co si říká první přímo zvolený prezident, a jak víme, existuje tam jediná možnost -protože jinak by to bylo ještě větší katastrofa než už to je. Jeho čachry, respektive čachry té jého partičky, to by byla konečná ... tak asi tak. Zdá se, že si tenhle národ, bude muset vypít svůj kalich bolehlavu a hořkosti až do dna.:-/

11 4
možnosti
Foto

V čem myslíte, že by byla úřednická vláda k něčemu? Podle toho, co už jsme zde měli možnost s úřednickými vládami zažít, by bylo nějaké zodpovědné rozhodnutí to poslední, co by se od ní dalo čekat.

4 3
možnosti
RK

Jinak je vidět posun. Příznivci Babiše už přestali hájit každou hloupost a lumpárnu Babiše. A to i ti ultras. Už se spokojili jen s obligátním kdo, když ne Babiš? A odpovědi se nedočkají. A proč? Mně třeba napadá z fleku 10 lidí. Ale budu je sem házet k rozscupování tvrdými argumenty typu stahovač králíků, hulič, želé, mladej cucák, nějakej starosta, hejtman.....

Podívejte se vedle k sousedům a srovnejte, jak to zvládá mladý kariérní politik Sebastian Kurz a jak náš nejlepší krizový manažer?

5 6
možnosti
ZZ

Podívejte se na disciplinovanost obyvatel okolních států a srovnejte to se sebou samým !!!

:-P:-P:-P

6 3
možnosti
AL

Naším skutečným problémem je politicky negramotný elektorát, který si nezvolí takového, který jim řekne: "Budete 5 roků makat a utahovat si opasky, ale pak se budeme mít dobře", nýbrž takového, který jim řekne, že hned po volbách zařídí, aby se měli líp. Jak chcete reformovat ty, kteří se ve skutečnosti reformovat nechtějí...?

8 2
možnosti
JV

J79a80n 88V88ě52r74n98ý

2. 3. 2021 14:49

Ono je stejně jedno co kdo řekne, obecně představa že vláda nějak zásadně ovlivňuje něco je dost naivní... většina naší populace si může utahovat opasky až si odělí spodní a horní část těla, ale lépe se tím mít nikdy nebudou.

0 0
možnosti
RK

Tyhle úvahy jsou zcestné a navíc nepadají od aktivních politiků. Pokud ano, tak v řečnické rovině. V plné nahotě se ukazuje, že je ANO jen Babiš. Kdyby ho fláklo, kdo místo něj? Neudrží ten slepenec prospěchářů ani týden a jiná osobnost tam není. Osm měsíců před volbami je to ztráta času vůbec řešit, zejména když víme, jak se zachová Zeman. Tahle vláda je marná a dovedla zemi na pokraj katastrofy, ale přepřahat teď by jen přililo olej do ohně. Nezávidím příští vládě, ať bude jakakoliv. Tohle je prostě průšvih. A teď mluvím o ekonomice zejména

5 2
možnosti
PB

A nejhorší na tom je, že řada lidí bude za 6-10-20 let vzpomínat, jak bylo za Babiše dobře a že to byl po Masarykovi náš druhý nejlepší a nejčestnější politik.

1 0
možnosti
Foto

Důvody jsou starší než cowid. Cudné mlčení jsem nezaznamenal. To je Vaše interpretace. Ptáte se, co pak? Život. Co jiného? Kdyby pan Babiš emigroval, jistě by nám tu nezanechal svůj klon, abychom nezahynuli steskem. A skutečně jsou jiné varianty než soudruh Filip.

2 4
možnosti
SB

Ono není ani tak otázko, kdo na Babišovo místo, kdyby ten odešel, popřípadě byl odejit.

Otázkou je, co jiného než Babiš by mohl dělat a jak by to od něj brali lidé, kteří si myslí, že vrcholem lidského utrpení je, když nemohou jet na víkend na hory na lyže a nezbývá jim než zůstat doma.

Žádat odněkud shůry schopného premiéra a schopnou vládu, ale zároveň nemít ani trochu ochoty k určitým osobním obětem, to si protiřečí. I za normálního života bez pandemie, natož při té pandemii, musí každá vláda přistupovat k nepopulárním opatřením. Naprosto každá.

26 4
možnosti
RK

0ro začátek by stačilo poslouchat odborníky a nerozhodovat podle anket na idnes a následně ty odborníky nevyhazovat. Teď se s velkou slávou zavádí testování v podnicích, které chtěla ta hloupá opozice už v listopadu.

I ona vámi deklarovaná neochota plebsu cokoliv dodržovadodržovat má svůj reálný základ třeba v tom, že nám vůdce už 150 dní tvrdí, že potřebujeme nouzový stav, abychom to zvládli. A stejnou dobu jsme nejhorší na světě. Ta kopa zmatků, které to doprovází a třeba i chystaný čtvrtý ministr zdravotnictví za rok, 25 funkcí zmocněnců... A přitom odpovědnost nemá nikdo. Co chcete sakra po lidech?

Máme nouzový stav. Kdo to tu řídí? Víte to? Epidemiologové? Vláda? Krizový štáb? Ministerstvo zdravotnictvi? Premiér?

5 3
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy