Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Souhlas s vyváženým hodnocením aktuální situace. A karma.

4 0
možnosti
MB

Obávám se, že žádné rozumné řešení neexistuje. M. Zeman posiluje, už si zase přibral R. Prymulu. V jeho týmu snů - už tam chybí, pouze Kájínek. A. Babiš emigrovat nehodlá. Asi zapojí do kampaně i dědečka. Na děti již přísahal a ženu vytěžil dobře . Čili nám nezbývá, než-li to s ním vydržet a na konci mejdanu vystavit volební účet .

Jsem skutečně přesvědčen, že kdokoliv nastoupí ! - bude lepší. Důvody jsou zřejmé. Blběji, to již dělat nelze. Dost těžko najít nového kandidáta , který byl v KSČ a a stále je v Stb. Ve střetu zájmu, prošetřovaného. Někoho, komu hrozí reálná basa a již se totálně zesměšnil ... :-)

3 1
možnosti
MV

ten Kajinek bych k vsem tem v bande kolem Zemana dokonale sednul, Miroslave

a co neni - muze byt

znate to: Cesko - zeme pribehu...

4 1
možnosti
Foto

Je to tak, pusto a prázdno. Jen přehlídka ambiciózních průměrných :-(

13 4
možnosti
MV

o ambiciozne prumernych toho musite vedet dost

2 2
možnosti
Foto

Bohužel, s Babišem to budeme muset vydržet až do voleb. Vyslovení nedůvěry jeho vládě by dnešní chaos jenom zvýšilo a byli bychom odkázáni na rozmary prezidenta Zemana. Ten by mohl natahovat čas, pak pověřit sestavením vlády třeba znovu Babiše nebo snad i svého kancléře Vratislava Mynáře.

10 1
možnosti
AP

O chaos nejde (podle mě), bylo by to cca, jako teď. Proč by měl vydržet do voleb je, aby neměl tolik času na volební kampaň a aby nemohl výsledky své vlády na poslední chvíli házet na ostatní.

1 0
možnosti
JP

Momentálně jsme v pasti. Vzdá-li se Babiš funkce, vznikne vláda Zemanových poskoků, schválí Rusům Dukovany, čímž není řečeno, že Babiš, pokud zůstane, nebude poslouchat, co si bude Zeman přát. Úvahy o tom, že Babiše nemá kdo vystřídat, je dost nehorázná demagogie, i osel by řídil tuto vládu lépe než nebezpečný sociopat, který nemá žádnou brzdu ve formě odpovědnosti. Ten osel by jenom hýkal a nikomu by neškodil.

5 6
možnosti
ZD

Osel je příhodné pojmenování podobných úvah.

0 0
možnosti

Lidé se strašně váží na jméno. Babiš, Bartoš, Fiala, ... . Ale je potřeba si říci, že to jsou jen zastřešující jméno. Daleko důležitější je tým, který mají za sebou. Takže nemluvme o Bartošovi či Fialovi, ale o ODS či Pirátech. Neboť Babiš=ANO, tady je vyjímka.

Pokud se soustředíme jen na jména, dostaneme se na úroveň lidí co volí Okamuru či Sládka.

11 3
možnosti
Foto

Nejsem fanda bolševiků ,jméno člověka schopnějšího než tady jmenovaní je Josef Skála.

0 0
možnosti
RK

Stalinista? Chybí tu blicí smajlík.

3 0
možnosti
JK

Nevidím problém v tom, kdo to vezme po Babišovi, momentálně je nutné zprovoznit skutečný krizový štáb a poradní vědeckou radu složenou z různých oborů nejen zdravotnictví, udělat smysluplný plán pro další období a obnovit důvěru lidí v jejich rozhodnutí.

Tohle provolávání o nenahraditelnosti kohokoliv je celkem srandovní, nahraditelný je každý, v tomto případě mediálního postu nemůže být nikdo viditelnější než zrovna exponovaný předseda vlády, ale to neznamená, že neexistuje nikdo lepší. V případě Babiše je lepším kandidátem kde kdo, stačí být bezúhonný, morální a ve zbytku už to horší rozhodně nebude.

5 3
možnosti
TK

"Demokratické" státy nevyvádí z krizí a válek úřednické vlády, ale silný vůdce. Se všemi výhodami a nevýhodami, které to s sebou nese. Ale takový člověk se u nás nerýsuje.

5 0
možnosti
TK

Patřilo pod p. Ábelovského.

0 0
možnosti
Foto

Co pak? Koho chcete?Nějakého falsiho rychlokvaškoveho spasitele?I politici jsou normální lidé,takový mi staci.Bartos bude dobrý premiér,jako jediný ze všech ma charisma a je to slušný člověk.

1 7
možnosti
RK

Teď dostanete čočku. Protože vůdce na něj vyhlásil fatvu. A hlavně ma dredy, tak je to feťáků.;-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy