Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hustá realita. :-) Ď za zastavení.

0 1
možnosti
Foto

Mám doma našitou zásobu bavlněných roušek různých veselých vzorů. Teď už jen čekám, až je oficiálně zakážou, protože se po roce zjistí, že byly celou dobu k ničemu. Heuréka! Zpátky na stromy. Jen jsem zvědavá, kdo se napakuje na respirátorech ať už jakéhokoliv původu...:-/

ToběR^

9 2
možnosti
VV

No co?

Druhe kolo vyhrazene doby pro seniory v kramech nasleduje.

0 0
možnosti
Foto

Vaše zprávy a názory mě zajímají. :-)R^

2 0
možnosti
Foto

:-)A já si je radši nechávám pro sebe, nechce se mi investovat moc energie do diskuzí s experty na všechno... Ď za zastavení.:-)

3 0
možnosti
Foto

Klári, k tomu nanozázraku. Možná se mýlím, ale před časem byl zakázán azbest, protože se z něj drolí pidivlákénka, která při vdechnutí přetrvávají v plicích a mohou tam způsobit malér. Nakolik je ověřené, že u těch zázračných respirátorů a roušek s nanovlákny nehrozí něco podobného?

Za článek karmaR^:-)

1 0
možnosti
Foto

To jsou úkoly při pátku.:-P Pokusila jsem se něco na toto téma dohledat, ale jde to ztuha. Při zpracování nanomateriálů hrozí totéž, co při práci s azbestem, což není moc optimistické. To, co továrnu opouští, musí být od těch pidivlákének očištěné, ale o odpovědnosti za případné drolení při používání jsem nic nenašla. Obecně je samozřejmě nutné prohlášení o shodě. A taky platí logické pravidlo, že pomůcka jevící známky opotřebení patří do koše.;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 728
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 454x
Nesnažte se mě cpát do škatulek, do žádné se nevejdu. I když se celý život snažím...

twitter.com/tumovaklara

rysan.estranky.cz