Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J19a50n 26Š89i88k

12. 1. 2021 13:14

Myslím, že největší problém naší země je příliš zákonů a malá vymahatelnost práva. Byl bych pro aby to bylo naopak. Na druhou stranu si nějak nedovedu představit, jak by tady policie měla zasáhnout. Těch lidí nebylo zase tak málo, aby to mělo efekt, policistů by musela být spousta. A aby tam přijela vodní děla a dělaly se zátarasy, no...jednak myslím, že by to stálo hodně peněz, mohlo by se nakazit více lidí, hlavně policistů a jednak by z toho známé osobnosti na demonstraci udělali mučednickou válečnickou křížovou výpravu spojenou se show. A takovou pozornost a propagaci bych těm, co jsem viděl na fotkách nedělal (mám na mysli známé konspirátory, nositele žlutých hvězd, atd.). Hezký den

3 3
možnosti
MP

To je takova klasika nasi policie. Zasahuji jen v pripadech, kdy maji jasnou prevahu. Jakmile ale hrozi, ze by mohli dostat pres hubu, tak radsi jen stoji opodal a monitoruji situaci pro rozdavani pokut dodatecne.

4 0
možnosti
Foto

Plně s vámi souhlasím a podepisuji.R^R^R^

Jen drobná poznámka: Stát se nechová alibisticky, ale je to pouhý populismus, který se podepisuje na všech opatřeních a rozhodnutích. Vše je orientováno nikoliv na obecný prospěch, ale na vítezství Babiše a jeho firmy ve volbách. Je to hnus, velebnosti.

5 3
možnosti
RK

Aneb hyperdemokracie mixlá s hledáním cestičky nejmenšího odporu. Vše je o lidech, jejich povaze, mentání úrovni, limitech a negativech. A pokud Vám dva řeknou, že kráva je zelená, tak to musíte mlčky respektovat, jinak jste komunista a neomarxista a diktátorsky potlačujete svobodu slova.

8 0
možnosti
JL

Ono to blbě vypadá, když Capitol brání moc policajtů a střílejí do lidu, právě tak se politikům nezdá rozhánět v centru Prahy pár tisíc lidí, protože nemají roušky. Muselo by nastoupit tak 300 ranařů a prostě je rozehnat pendrekama - tak to je to co Babiš zaručeně neudělá.

4 1
možnosti
Foto

Dala jsem karmu za zodpovědný přístup. Ovšem vymahatelnost trvdým postihem na místě není za současné situace myslitelná. Násilí v ulicích je to poslední, co bychom potřebovali.

7 2
možnosti
MK

Inteligence demonstrujících se projevila vykřikováním " pivo, pivo". Kdyby aspoň skandovali - nechte nás pracovat....;-D

13 6
možnosti
JL

Pivo v plechovce si můžou dát i teď, měli křičet: Hospoda, hospoda-naše spása.

3 1
možnosti
TK

Výjimečně s vámi souhlasím, ovšem je to dáno naším typem demokracie, lidským materiálem, který chodí k volbám a logicky i médii a celým nastavením naší společnosti. Vláda, která by se pokusila chovat "správně" a narovnat některé pokřivenosti naší společnosti (nerovnost před státní mocí, nespravedlivý výběr daní), končí do několika týdnů. Bude rozsápána médii a tou agilnější částí naší společnosti, které tento stav vyhovuje (přestože hlasitě křičí, že ne, že je vše špatněa že je strašně utiskovaná).

Když použiji přirovnání, v tlupě vlků neprosadíte zpřísnění trestu za roztrhání ovce.

4 1
možnosti
Foto

Umíte si představit reálnou situaci? Natož, kdyby tam došlo k nějakým zraněním? Víte, jak dopadl Paroubek s nepovolenou technoparty.

4 1
možnosti
LK

L23u20b42o41š 84K39r81i42m43l

12. 1. 2021 12:14

Vznesu jeden dotaz k reálné situaci. Jednomu obyvateli mého domu byl diagnostikován Covid. Tento člověk žije sám v bytě a nevychází, protože se bojí nákazy. Dvakrát týdně ho navštíví kurýr s rohlik.cz s nákupem, ale ten byl vytrasován a označen testem jako Covid negativní.

Otázka tedy zní: co udělal tento člověk špatně, že onemocněl ?

7 0
možnosti
PD

P87e67t20r 45D97r72a66p42a74l

12. 1. 2021 12:18

asi že za ním chodí ještě někdo, to asi vyloučit nemůžete

6 1
možnosti
PK

Protože, jak mimochodem uvedl sám Hamáček, "Podle všech výkladů je právo shromažďovací, které je ukotveno v Listině základních práv a svobod, nadřazeno jakýmkoli vládním nařízením".

4 1
možnosti
PD

P30e59t33r 56D10r88a46p13a40l

12. 1. 2021 11:59

v tom případě tedy fotbalové utkání nahlásit dle shromaˇž ́dovacího zákona a je vymalováno.

3 1
možnosti