Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Nejste vy náhodou "neuznaná kapacita?"

3 4
možnosti
JN

J82o20s16e47f 82N17i73k70l

22. 9. 2020 9:28

Rv...tak jistě, kdyby řekl cokoliv, stejně by to bylo špatně...

3 6
možnosti
AJ

v jeho případě ano, co slovo to lež, co věta to pokrytectví.

7 3
možnosti
OS

Já jsem svůj čas nepromrhal, poněvadž jsem tušil co se bude na obrazovce dít. Po přečtení ranních komentářů jse, so jen potvrdil, že jsem se zachoval správně s jednou hodnotou, že jsem se nemusel dívat na ukňouraného člověka bez emocí, který si chce hrát na Boha.

14 2
možnosti
Foto

Já tu rýmičku hodnotím dle úmrtnosti a ta je v porovnání s chřipkovou sezonou jež ročně pošle na onen svět v Čechách 1500 - 2000 starších občanů bohužel úsměvná, specielně s tím cirkusem co se okolo děje. V roce 1989 pokud se nemýlím, chřípková sezona poslala na onen svět 30 000 obyvatel Československa. Byli nařízené roušky? ;-D

3 6
možnosti
RS

Cituji z článku: Najednou se objevují desítky, možná stovky odborníků na covid, chirurgové, zubaři... Nebo na politiky a politiku. A odborníci nejsou známi.

Kdybych vypustil některé pasáže vašeho článku, tak jste vlastně psal o sobě.

Sebekritika je tady vzácná.

15 5
možnosti
AN

A19l23e78š 74N61o59v96á56k

22. 9. 2020 7:42

"...vláda je zde od toho, aby těm odborníkům naslouchala a aby dělala přesně to, co oni považují za vhodné..."

...

to není tak úplně pravda, vláda má dělat to, co je vhodné pro občany. Nemusí se to vždy shodovat s názorem odborníků.

Ale vůbec nejlepší by bylo, kdyby vláda nedělala vůbec nic. Stejně co koli udělá, je špatně...:-)

8 1
možnosti
Foto

Odborníci jsou fanatici ve svém oboru a je potřeba brát každého s rezervou. Obzvláště, když dva ve stejném oboru mají protichůdné názory.

7 1
možnosti
Foto

Jak se znám, tak bych řekl: Všechno jsme prohráli. Úkoly budou tvrdší a tvrdší. Státní dluh bude stoupat, životní úroveň klesat. Půjde všechno od deseti k pěti. Mrtvých bude jenom přibývat. Příště už mě nevolte. Dík za Čapí hnízdo, postavené za Vaše peníze.

Myslíte si, že bych dostal ve volbách hodně hlasů? Co Čech, to masochista.

2 2
možnosti
Foto

Za takový projev byste u voleb propadl na plné čáře. Lidé chtějí být klamáni. Ještěže Babiš měl včera takovou řeč, jakou měl. Kdo Babiše nemusí (naštěstí jich není mnoho), je co kritizovat. Komu Babiš nevadí (stále snad většina), je co chválit. To máte jako v lásce. Když máte někoho rád, vidíte více ty klady, když někoho rád nemáte, vidíte více záporů.

3 9
možnosti
Foto

Zbytečne poraženectvi a pesimismus je v době nebezpečných epidemii špatným rádcem. Proto je třeba důvěřovat osvědčeným politickým autoritam, osobnostem, jakými jsou premiér Babiš, Roman Prymula a další. Hochstapler Moravec ve studiu to za nás nevyřeší !

13 9
možnosti
JK

Chtěl jsem reagovat, ale pak mě došlo, že je to ironie. Tohle by vážně nikdo nenapsal.

9 1
možnosti
JK

Dost mě premiér nakrknul s tím, jak označil ty co nemají roušku za rebelující proti vládě, tedy proti němu a že ubližují těm co roušky nosí. Zase to známé rozděl a panuj, rozdělit lidi na příznivce a odpůrce, hlavně nesmiřitelně, aby se zakopali v zákopech bez možnosti názor změnit, to by se z nich stali vlastizrádci a vyvrhelové. Volební taktika používaná Zemanem i Babišem, stačí když mě bude volit čtvrtina, ostatní (většina) ať jde do paďous, stejně jsou to tupci (prezident je označil za idioty, ale to bych si zde netroufl).

Přitom znám vícero lidí, kterým rouška po delší době nedělá dobře, dusí se, nebo zvrací a teď se dozvěděli, že navíc ještě nesnáší Andreje a jsou protivládní rebelové, mít správný zákon tak už dávno sedí.

Na druhou stranu, je pravda, že bombasticky inzerovaný projev pronesl jako klasický asociál, absolutní nezájem o to, kdo to poslouchá, monotónní čtení připraveného textu, až mi připadlo, že vůbec neví co čte, jen si dává sakra pozor na českou výslovnost. Marketingová šaškárna, tak mi to připadalo.

25 3
možnosti
JS

Tohle bylo o lidech, kteří odmítají z principu, je jich, bohužel, dost. O tom, že dlouhá doba v roušce není příjemná, asi není třeba diskutovat, zvlášť, pokud trpíte nějakými zdravotními problémy. Už se mi v ní taky udělalo nevolno. Omezit na nezbytně nutnou dobu, jinak nikdo by vás neměl zatracovat, pokud se vám udělá špatně a potřebujete se nadechnout. Mělo by stačit slušně říct, že máte problém a ostatní by to měli respektovat. Pravda je, že občas nikdo nepozná, jestli ten problém vážně máte, ale něco jiného je, když do obchodu arogantně vtrhnete bez roušky nebo si ji natahujete přes nos až po výstupu na perón z vagonu metra, kde vás může načapat Městská, než když se prostě potřebujete na chvilku dostat ke vzduchu. Snesitelnost delší doby v roušce závisí i na tom, jak často ji člověk mění. Znám lidi, kteří sice nadávají na její omezenou funkčnost, ale kdyby tak často jako roušku prali spodní prádlo, nevydržel byste s nimi v jedné místnosti.

0 1
možnosti
JS

KarmaR^. Vznikl tu jakýsi nový politický režim, nazval bych to Babišokracie. Z celé demokracie si vzal jen dimenzi populismu a z celého managementu si vzal jen dimenzi marketinku. Do toho vstupuje osobní rovina, v níž je asi nejsilnější dimenzí nutnost udržet se u moci, aby se nemuselo do šatlavy. Výsledný kokteil nemůže být schopný vyřešit prakticky nic, natož nějakou skutečnou krizi.

14 2
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy