Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten projev p.premiéra mi silně, ale opravdu silně připomněl projevy Milouše Jakeše... Ani pořádně nevím, proč.

12 9
možnosti
JH

Kdyby babiš odstoupil tak zůstane předsedou ANO. I když v čele vlády bude havlíček, třeba. Co se změní? Bude mít velký vliv.

1 0
možnosti

Kdyby rezignovala vláda, tak buď nové volby ihned nebo do voleb, které jsou za rok úřednická vláda, kterou najmenuje Zeman. Vládu opozice nesestaví do voleb

0 0
možnosti
VB

R^ Ano, díky zaspání vlády přes prázdniny a spaní na vavřínech, to nadále lehké nebude! Nejsme promořeni, neumíme ochránit seniory, jsme neukáznění a očkování je ještě daleko! :-)

5 0
možnosti
MM

Já jsem si zásadní projev premiéra vyložil, laicky ovšem, takto: První vlnu jsme hlavně mojí zásluhou fantasticky zvládli.

Pak někteří udělali pár chyb, 500 miliard vyletělo komínem, máme teď mnoho nakažených lékařů a sestřiček a hrozí kolaps zdravotnického systému. ale čau lidi, semkněte se a volte mě.

30 2
možnosti

Pochopil jste to trefně! :-)

7 0
možnosti

Petr Fiala 21. 8. 2020: Opatření jsou nesmyslná a zbytečná. Není žádný důvod pro to, aby se plošně zaváděly roušky. Toto říká řada odborníků. Čísla jsou pozitivní. Nejde o počty nakažených, ale o počet lidí, u nichž má onemocnění vážný průběh, jde o smrtnost. Všechna tato čísla jsou lepší a lepší! A vláda přichází s plošným opatřením, které všechny otravuje. Takže se ptám: Proč? Komu to slouží? A čeho tím vláda chce dosáhnout? Ochrany zdraví určitě ne.

13 3
možnosti
AJ

ok, můžeš nadávat Fialovi, opozici, lidem... . Ale to nemění NIC na FAKTU, že hlavní odpovědnost má vláda. Opozice, my na diskuzích, lidé v putykách..., můžeme plácat co chceme, ale Bureš je premiér a on má odpovědnost za to co vláda udělá. A tu odpovědnost někdy na jaře deklaroval, ale už na to evidentně zapomněl a osobní politickou odpovědnost za své selhání nevyvodil. Politik-premiér musí být schopen udělat i nepopulární rozhodnutí.

13 2
možnosti
Foto

No, upřímně, to, že někdo není rozený rétor, bych mu zazlíval asi nejméně, to je něco, co se týká slov. Důležitější jsou činy - i když uznávám, že to v případě našeho premiéra skřípe více, než styl jeho projevu...

2 0
možnosti
Foto

Film "Králova řeč" :-)

0 0
možnosti

Víte co je na tom největší sranda?

On ty volby stejně vyhraje ;-D

To, co Vám připadalo jako odpudivé (já už se raději podívám na to porno než na vrásčitý xicht politika), zastáncům ANO připadalo státotvorné. Prostě, subjektivní pohled.

1 2
možnosti
TB

Tak to je vždycky....odpůrci kritizují, příznivci chválí, to je normální, ne? ;-)

4 0
možnosti
TB

Ať už by řekl cokoliv, tak ho stejně budou jistí lidé kritizovat...takže asi tak ;-)

8 1
možnosti
Foto

A jiní jistí mu to zase chválením vynahradí. ;-D

3 0
možnosti
MV

... tak se deti usadte a ja vam neco povim...

celkem "roztomile" Pohádky ovčí babišky

12 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy