Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Jinak 4 ze 7 zásahů jsou reálné... Pokud jsem dobře viděl, střílel i policista stojící vedle auta, který měl podezřelého "z profilu".

V takovéto situaci nemíříte každý výstřel, ale střílíte pudově ve směru cíle (někdo to umí lépe, jiný hůře). Profil celkem štíhlého člověka není zas tak závratná plocha.

Podezřelý v určitý moment (zasažení nějakého důležitého orgánu) padá vypnutý na zem (respektive sedadlo auta). Tam je klidně prostor pro 2-3 střely mimo...

Oni si nemohou dovolit nějak zvlášť kecat, v USA je zákon na zveřejňování záznamů z BodyCams policistů, takže nějaký extra prostor pro mlžení tam moc není...

4 0
možnosti
JD

J24i68r88i 88D27o13b97r79ý

26. 8. 2020 7:47

nemeli bodycam. To uz se vi. Nekdo "usetril".

0 0
možnosti
JL

Nevím, proč autor spekuluje, když sám říká, že se nic neví. Video jsem viděl na Idnes a vypadá to tak, že policisti ho neuměli zastavit jinak, tak ho odpráskli, když šel do auta pro něco...snad pro gun, jak říkaj Američani. Mně to připadá jako evoluce - v Americe neuměj černocha zadržet rukama, tak ho odprásknou, to mají z těch kovbojek. U nás by si to policajti nedovolili a prostě by ho složili zápasnicky, ani tasery se v Cesku moc nepoužívají.

1 9
možnosti
Foto

Pane Libeňský, existuje opravdu propastný rozdíl mezi spekulací a otázkami. Já jsem nevyslovil žádné stanovisko, jen několik údivů.

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy