Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každý rok umře v USA asi 50 policajtů. Zraněných bude násobně více. Policajti znají tyto statistiky, tudíž se jim ani nedivím, že když narazí na agresivního jedince, jednají hodně opatrně.

A také znají (možné ne čísly, ale podvědomně) rasové rozložení zločinců, takže na agresivního černocha si dají pozor mnohem větší.

V tomto případě, agresivní černoch na ně kašle a jde do auta, kde zcela reálně může mít pistoli. Možná byla chyba, že ho nezadrželi dříve. Ale jakmile se tam dostal, tak zastřelit.

Množství střel. Je potřeba si uvědomit, že pod vlivem adrenalinu (a nejlépe i drog) člověk, který schytal pár kulek do těla, stále může být nebezpečný. Policisté mají zkušenosti, že se na ně vyřítí feťák a pere se ještě se čtyřmi kulkami v těle.

Samozřejmě, neznám tento případ. Ale dle videa bych řekl, že to bylo v pořádku. Ale nevím jak probíhala komunikace, ...

9 0
možnosti
TK

To je právě to, co se sluníčkoví aktivisté snaží v USA změnit. Vadí jim, když kdokoli automaticky podle statistik a zkušeností předpokládá u černého například vyšší míru kriminality a rizika. Proto byly například zastaveny programy

které měly podle statistik policii pomoci vytipovávat riziová místa, kde je potřeba více hlídat, protože je tam vyšší pravděpodobnost, že se tam stane zločin.

Tyto programy se totiž logicky na základě dat chovaly "rasisticky".

6 0
možnosti
JZ

J71a58n 92Z60í59m48a

25. 8. 2020 10:41

Strilet se da i do nohou. Ani to, ze ten chlapik byl v hledacce ty policisty neomlouva. Nedivim se ze Trumpovo gestapo ma povest organizace zabijejici lidi.. Pekny den do Tamiami preju Martine.

0 17
možnosti
RM

Teď neřeším tento případě, ale obecně. Střelba do noh neochrání policajty od toho, aby na ně někdo střílel. Nehledě na to, že trefit se do noh je těžší než do těla.

5 0
možnosti
AK

A zase jen dohady,ale co celému incidentu předcházelo je sice nějak popsáno,ale to asi nebyl jediný přešlat toho týpka??Tak nevím zdali se má nechat zastřelit policista nebo má zastřelit útočníka!!Co vy nato??

11 0
možnosti
ZD

Uvážlivé hodnocení.

2 0
možnosti
JR

Ten chlap už jednou policistu při zatýkání zranil, a to když mával pistolí v baru. Taky bych nečekal na to, co z toho auta vytáhne.

18 0
možnosti
JS

Na videu to vypadá, že čekají, až do auta dojde a pokusí se pro cokoliv sáhnout. Nechci hájit ani toho chlapa, ani policisty. Možná to byl opravdu magor, co si šel pro bouchačku i přes to, že na něj dva jiní míří kvérem z metrové vzdálenosti. Možná na drogách. Vytáhnout ji podle všeho neměl šanci. Jestli ho ze sedmi střel zasáhly jen čtyři, tak se musela policistovi ve stresu klepat ruka. Doufala bych jen, že ho sloví před tím, než do auta dojde, aby k něčemu takovému nemuselo dojít, ale neznám celou situaci, ani to, kolik zkušeností měli, aby si věřili v použití jiných prostředků k zatčení. Snad tu máme strážce zákona, kteří umí po takovém týpkovi skočit hned...

0 0
možnosti
TK

Já to vidím tak, že jak v USA přibývá nebílých, přibývá těch, kteří nestojí o přísný policejní režim a životní styl, který tam zavedli běloši (to neznamená, že je nepřitahují adidasky, iphone a zlaté řetězy). Jednak proto, že takový režim chrání hlavně bohaté (z historických důvodů = především bílé = křivda), druhak protože takovýto strohý odlidštěný režim je prostě v rozporu s jejich přírodnějším naturelem. Oni nepitřebují policajty, kteří jim brání o půlnoci se veselit u táboráku v městském parku.

Přirovnal bych to k tomu, že bychom dali lidská práva psům. Ti by získali volební právo, množili by se a zcela jistě by jim brzy začalo vadit, že ve společnosti, ve které začali žít, je nepřípustné močit na kandelábry.

19 0
možnosti
PK

Bohužel o posledním vámi popisovaném incidentu jsem nečetl, ale líbil se mi poslední projev DT k zajištění bezpečnosti, jen škoda, že našimi medii a třeba CNN byl jistě nerad opomenut.....

2 0
možnosti
MK

Určitě omylem, jak jinak.

1 0
možnosti
Foto

Tohle video sice přináší delší záběr ale jasné stále není vůbec nic.

3 0
možnosti
ZH

Je to smutné. Nepochybně je většina policistů slušná a spravedlivá, ale platí to i obráceně. Démonizovat černochy je cesta do pekel. Je to jen přilévání do ohně. Nedokážu věc posoudit, ale opatrnost je na místě. Nicméně zblízka by stačila tak jedna rána na zpacifikování, sedm ran je strašně moc. Kéž bychom dokázali být dostatečně zdrženliví a neutrální, aby se to nedotklo poctivých na obou stranách.

7 6
možnosti
DV

D55a24n 54V12l25k

25. 8. 2020 12:11

Řekl bych, že černoši se démonizují především sami. Dokonce v minulosti jedna univerzita dělala test na lidech, kterým se při sledování lidí různých etnik zvyšovala tepová frekvence, narůstal krevní tlak a nervozita právě při spatření skupinky černochů, zatímco jiná etnika takový vliv neměla. Po zveřejnění studie následovala vlna nevole, a univerzita musela výsledky studie stáhnout, protože pravda byla příliš nepohodlná. :-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy