Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

TZ

Zcela zásadní informace je, co bylo v autě a na co tam sáhl...

1 0
možnosti

Vůbec. Musíte myslet jako ten policista a vyhodnocovat, co on mohl vědět a vidět.

2 0
možnosti
PS

P40e85t77r 49S27i30m46a

25. 8. 2020 21:30

Nevim co se tam stalo ..pockal bych na zabery policistu..Hlavne nechapu ze by tohle nekdo pricetny opravdu bez duvodu udelal natoz v dobe Floydomanie ..kde kazdy policista byl urcite peclive seznamem s novymi pravidly co muze nebo nemuze delat a jak postupovat ....Snad to nedopadne jako v pripade Floyda kde k nanebevzeti chybel opravdu kousek a kdyby se nezacali obevovat fakta -drogy -nasili 8 jaru v krimu na zile chlast -drogy .falsovani seku + video kde je videt 10 minut pred zakleknutim jeho neposlusnost -slusne receno ..tak by ho clovek snad i politoval a rekl si mate co jste chteli hosankove -tohle se nedela ....Jinak tenhle panacek co jsem dohledal mimochodem tez nebyl zrejme svetec a cnost sama ..Takze bych pockal ale pravdou je ze z 1 metru do zad? a prezit? to je opravdu divne ..

1 0
možnosti
JR

J94a95n 31R35á26ž

25. 8. 2020 19:12

Pochybuji, že v současné vyhrocené atmosféře , kdy jsou pod obrovským tlakem všichni policisté, kdy jim nadřízení určitě říkají, že si mají raději nechat od černocha nafackovat, než na něj vztáhnout ruku, nějaký polda jen tak vystřílí z metru do černocha bezdůvodně zásobník. Kdyby tomu tak bylo, je ten polda stoprocentně ve vazbě

7 0
možnosti
DN

Nezdá se mi celý tento příspěvek profesionální - pokud je navíc publikován v iDnesu... Příspěvek je obsahově chatrný, chybí přesné informace. Autor sice píše, ze “kdyby...tak by”, ale v tom případě je spíše k zamyšlení záměr autora. Nemusíme se zamýšlet nad skutečností, že někdo naprosto bezpředmětně a bezdůvodně někoho střelí.... to už asi všichni máme v sobě srovnané. Pak tedy zůstává otázka dalšího - snad hlubšího záměru autora. A teď nevím jakého... zamyslet se nad prací policie v Americe?

Protože kdyby tam ten druhý, hlubší , záměr nebyl, tak to je pouze napsaný článek pro napsaný článek.

0 9
možnosti
Foto

Paní Nováková, tohle je blog. Nikoliv profesionální prostředí redakce idnes.cz. Já nejsem profesionální žurnalista ale bloger, Jako takový tedy píši své názory. Protože žiji v USA, nemusím se zamýšlet nad práci policie zde. Mám možnost jí vidět na vlastní oči. Jen komentuji. K tomu je vytvořen tento blogerský prostor, aby zájemci, čtenáři mohli komentovat a psát své názory.

8 0
možnosti

Z toho videa nijak nevyplývá, že ten později zastřelený nesahal do auta pro zbraň. Takže bych s těmi soudy o vraždě byl trochu opatrný a vyčkal závěrů vyšetřování.

3 0
možnosti
Foto

Já nevynáším žádné soudy pane Šťastný. Jen jsem napsal, že pokud ten policista opravdu střílel tak jak to je na tom videu, pak se jedná o pokus o vraždu.

0 2
možnosti
JS

V tom aute sedely tri deti. Udajne deti toho postreleneho. Policiste byli volani k incidentu domaciho nasili. Tedy je zcela mozne, ze se strelbou snazili zastavit maniaka, ktery se rozhodl detem ublizit. To jsou ale vsecko dohady. Jinak ovsem story pokracuje podle obvykleho scenare. Sroceni luzy, vyrabovane a vypalene obchody a nasili. Vse pod patronaci zbabelych politiku a "nestrannych" medii.

https://www.youtube.com/watch?v=RO5zv-Tuw0Q

7 0
možnosti
Foto

Pane Sinnreichu, zprávy hovoří o domácím násilí, kterého se měla dopustit snad přítelkyně toho postřeleného. On sám v tom figuroval pouze jak ten, který celou situaci uklidňoval. Pokud se podíváte na začátek onoho videa, tam to vypadá, že vystupuje z druhé strany toho vozu a pak jej obchází. On sám se podle některých zpráv žádného násilí nedopouštěl.

0 1
možnosti
DN

Nemůžeme tyto situace, které se dějí v USA, posuzovat našimi normami. Uvědomte si, ze tam je legální nosit u sebe nabité zbraně, hájit svůj majetek i sebe - při vstupu na pozemek neplatí zákon přiměřene obrany... Policista Vás nesmí preventivně zastavit jako u nás, pouze když něco uděláte... takže ten, kdo dodržuje třeba dopravní zásady se za cely život nesetkal s policistu. Policista staví toho, kdo něco provedl... a hlídá si, jestli vytahuje zbran... Ano, tento systém muže způsobit předčasnou strelbu policisty ... nechci ho hájit, ale on jedna pod vlivem svých zkušenosti ... vše je důsledek amerického způsobu života se zbraněmi. Nase společnost je v tomto jiná. Takže nám nepatří to komentovat.

6 1
možnosti
Foto

Paní Nováková, vy možná máte pocit, že vám to nepřísluší komentovat. Já žiji v USA, takže to komentovat mohu a tak vím, že nemáte tak docela pravdu. Ano, Wisconsin patří ke státům. kde můžete nosit veřejně nabitou zbraň, dokonce k tomu nepotřebujete ani licenci, jenže to neznamená, že policisté jsou vždy napružení a čekají, kdy jí na vás někdo vytáhne. Také není tak docela pravda, že vás policista nemůže kontrolovat, pokud nespácháte přestupek. Ale to by bylo na delší diskusi, která přesahuje téma tohoto článku. Já jen napsal, že to video na mě působilo zvláštním dojmem a že pokud by se prokázalo, že vše proběhlo přesně tak jak to video ukazuje, že se jedná o dosti brutální pokus o vraždu, protože na základě tohoto videa je zřejmé, že neexistoval důvod k takovéto střelbě. Ale opět zdůrazňuji, veden zkušenostmi z toho, co dokáže manipulace BLM, si raději počkejme na výsledky šetření

3 2
možnosti
JS

Obávám se, že jde o něco úplně jiného. Bylo by zajímavé vědět na kolik bělochů v poslední době použila policie USA násilí a střelné zbraně. Nevím o žádné demonstraci bělochů proti těmto zákrokům. Část občanů USA si začíná myslit, že jim je dovoleno všechno.

11 0
možnosti
MG

V první řadě nechápu, proč musí policista použít střelnou zbraň k zastavení člověka, který sám zbraň nemá (nebo alespoň nepoužívá) a nachází se na dosah ruky. Každý řadový pochůzkář Policie ČR...copak ČR, i každý řadový strážník městské policie libovolného českého města, by tuto situaci zvládl bez výstřelu. Neuposlechnutí výzvy znamená právo policie použít donucovací prostředky, ale smrtící síla se používá tam, kde prokazatelně není jiná možnost, jak splnit úkol a zůstat naživu. Ovšem v zemi, kde policista dostává méně výcviku, než brigádník v mekáči, je otázkou, zda vůbec umí něco složitějšího, než onen osudný pohyb ukazováčkem jako univerzální řešení všeho. Jsem bílý a bezúhonný, ale v této zemi bych přešel na druhou stranu ulice, kdybych viděl policistu.

0 6
možnosti

Jak má policista vědět, zda v autě zbraň je či není?

V Čechách moc ozbrojeného odporu nemáte. Proto by to český policajt zvládl možná bez výstřelu. Ale je ti jiná kultura, jiná vyzbrojenost.

Tohle je částečně o výcviku. Když jednáte pod tlakem, výcvik ohromně pomůže. Ale nezvládne vše.

Já bych se v USA policajtů vůbec nebál. Samozřejmě, člověk může vždy narazit na blba, ale slušně se chovající lidé se nemají čeho bát. Respektive, mohou se toho policajta bát stejně jako se bojí pádu letadla.

5 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy