Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Nuže, když restauratér nechce, aby hosty rušily nevychované děti a odmítne je, vláčejí ho ve všech médiích a přikážou mu to soudně.

Když by se někdo pokusil odmítnout, obsloužit, nebo prodat zboží někomu z kterékoli "menšiny", hrozil by mu nejenom mediální lynč, ale nejspíše i trestní stíhání.

Když někdo odmítne obsloužit premiéra ČR, hlasatelé pravdy a lásky mu zatleskají a nejdemokratičtější ze všech demokratů najdou desítky důvodů, proč je to správně.

Jsou chvíle, kdy jsem opravdu rád, že si to nebudu muset všechno znovu prožít.

27 8
možnosti
OU
Foto

J34a53n 60H87o15r82n83í31k

16. 7. 2020 22:15

Tak jestli neumíral Babiš hlady, tak se zubařem se to asi srovnávat moc nedá...

6 5
možnosti
Foto

Třeba měl hypoglykémii?;-)

1 1
možnosti
LP

Trhovec by měl být souzen za šíření nenávisti.!!

1 7
možnosti
Foto

to nevím, jestli až tak, ale v pořádku mi to nepřijde

3 1
možnosti
Foto

Trhovec není lékař ani lékárník a ani učitel...

Právo na to má.

15 12
možnosti
Foto

A což vzít to takhle: má stánek na pronajatém místě, ne na svém pozemku. Kdyby ty dobroty prodával z okna svého domu, dejme tomu. Ale tady je na tržišti, kde se předpokládá, že si lidi prostě nakupují, a sice u prodejců. To je smysl trhů. Pokud chce vyjadřovat svoje politické názory nebo se vymezovat vůči kterým lidem, nemá to dělat na tomhle místě. i myslím já :-)

12 5
možnosti
Foto

Ivi, v tom je rozdil. Trhovec prodava zbozi, ktere mu patri, mel by tedy mit pravo rozhodnout, komu ho proda a komu ne. Lekarnik, ucitel, doktor a dalsi vykonavaji poslani a i kdyz treba tu lekarnu vlastni, nemel by rozlisovat. Nebo jinak receno, kus zvance neni totez jako dusevni statky:-)

9 5
možnosti
Foto

no nevím nevím, milý Jene;-)

2 1
možnosti
Foto

J45a73n 33A22n77d35r96l95e

16. 7. 2020 21:43

ne že bych se dmul radostí, kdyby si v mé hospodě dal pivo Bureš, ale... hospodský Palivec je můj vzor, tedy pivo by dostal určitě a přesnou míru :-) .... což stejně nic neznamená, neb hospodu nemám...:-P

0 2
možnosti
ND

No, já nevím vlastně jaká jsou práva zákazníka, když se mi prodejce nelíbí, odcházím, mně se stalo v Paříži, že mně francouzská trhovkyne odmítla prodat sýr, protože jsem ji dala své přání psané na papíru, chtěla mi pomoci jedna Francouzska, ale ani to nepomohlo...no po právech jsem nevolala:-)...

3 0
možnosti
  • Počet článků 629
  • Celková karma 32,48
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy