Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Srovnáváte nesrovnatelné. Zubař i lékárník jsou z velké části placeni z povinných odvodů, nemají tedy na vybranou. Musejí obsloužit i protivu, protože i ten protiva platí zdravotní pojištění. Totéž učitel předškolního a základního vzdělávání. Soukromý podnikatel to právo má. Nemusí Vás obsloužit, a je dost takových, kteři Vás prostě neobslouží. Třeba Tom Cruise už si žádné Bugatti nekoupí, i když na něj zcela jistě má. Udělal mu ostudu a to se neodpouští. Starý pán Lamborghini si kvůli tomu dokonce postavil fabriku na supersportovní auta, když mu Enzo Ferrari odmítl prodat svoje.

Nebuďte smutná. Berte to tak, že AB je ve VIP společnosti.

24 5
možnosti
JH

Zmíněný trhovec si zřejmě spletl povolání, měl být kádrovákem:-)

Když už ale nic jiného, tak tenhle zjevně nemocný - nenávistí postižený člověk, se stal mediálním hrdinou....

16 15
možnosti
LV

Máze jistě na mysli Miloše Zemana.

3 2
možnosti
Foto

I36v30a31n 13M84a13r60e46k

17. 7. 2020 7:29

Paní Ivano, souhlas a karma. R^

17 9
možnosti
SB

Je to dilema.

Já bych Babiše obsloužil, ale například kdyby bylo možné vstát z mrtvých, tak třeba Emanuela Moravce, Klementa Gottwalda, Gustáva Husáka nebo Václava Havla, tam bych měl problémy.

0 0
možnosti
JJ

Provokujete Beneši? Jste opilý,máte IQ < 50? Marně hledám důvod, někdo může dát do stejné řady Gottwalda,Husáka a Havla.. A vážně si myslíte, že lhář,zloděj, komunista, usvědčený STBák Babiš(Bureš)

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/kompletni-spis-spolupracovnika-stb-andreje-babise/r~i:gallery:31547/r~i:photo:571922/ , který nám dělá ostudu po celé Evropě, je hodnotnější osobnost, než byl V.H. , kterého nám naopak záviděl celý svět?

1 0
možnosti
PL

Vždy je lepší být nad věcí. Což je lepší, než když se lidé chtějí předvádět.

3 0
možnosti
MS

Jestli se případ opravdu stal, tak má AB možnost prokázat, že byl při prodeji, nebo poskytnutí služby diskriminován. Zákon o ochraně spotřebitele to definuje.

1 1
možnosti
Foto

Pakliže mu sdělil důvod neprodeje zboží to, že jej nenávidí, je to samozřejmě špatně, nenávist sžírá daného jedince.

Na druhé straně - pakliže bych byl ve stejné pozici, jako trhovec, otočil bych se k němu zády a dal bych mu najevo, že má jít pryč.

7 5
možnosti
JH

Tak, to, pan doktor, zřejmě činí ve své ordinaci :-(

Úžasmé!

8 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
17 9
možnosti

Tak jestli se trhovec stejně zachoval v roce 1989 vůči Jakešovi nebo Štrougalovi, tak je prostě frajer. Zvláště když tehdy mu muselo být jasné, že o tom Rudé právo nenapíše. Na rozdíl od dnešního Babišova blogu;-D

18 2
možnosti

Nenávist nemám v repertoáru. Ale pokud je jí někdo veden při jednání s lidmi, je to špatně.

18 0
možnosti
  • Počet článků 629
  • Celková karma 32,48
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy