Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Toho stánkaře celkem chápu. Babiš mu sáhnul na peníze, které si dříve bez problému ulil. Teď o ně přijde daněmi z příjmu a to bolí.

7 12
možnosti
Foto

Pane Bicero - jste si jistý svým obviněním? Podejte tedy na stánkaře trestní oznámení. Nebo jen plácáte z vlastní zkušenosti?

11 4
možnosti
Foto

Já si taky vybírám své zákazníky. A kdo by mi chtěl to právo odepřít, tak mě vlastně znárodňuje. A to tu už bylo.

2 2
možnosti
LT

Ne, špatně. V právním řádu sice není výslovně řečeno, že by prodejce musel své zboží prodat komukoliv, ale nesmí zákazníka odmítnout bezdůvodně, ani spotřebitele žádným způsobem diskriminovat. Vždy by tedy měl všem zákazníkům měřit stejně - určením rovných pravidel.

Neboli. Musíte mít důvod a ten důvod musí být obhajitelný před zákonem.

Takže. Ano, svým způsobem vám je toto právo odpíráno. Ještě něco? ;-D

4 0
možnosti
Foto

Pro jakoukoliv živnost platí zásada hospodského Palivce.

2 2
možnosti
ES

Cf. dnešní článek o diskriminaci Romů při hledání bytu: má mít soukromá osoba právo vybrat si, komu pronajme byt? Má toto právo mít také podnikatel s realitami?

0 0
možnosti
LV

Docela by mě zajímalo, kdo z těch bijců za rovná práva by pronajal byt romské rodině...

3 0
možnosti
Foto

Nenávist je špatný životní postoj, až je namířena proti komukoliv.Pokud chce někdo vyjádřit svůj politický postoj má možnost to udělat jinak...

20 2
možnosti
Foto

J76i63r62i 60C91i50z

17. 7. 2020 10:58

Vazena autorko, pribeh "trhovce" a soucasneho premiera jen dokumentuje inteligencni uroven ceske populace, kdy obcan VI. cenove kategorie si "vyslapne" na reprezentanta tohoto statu, aby mel o cem v bufetu kecat a nekdo mu zaplatil pivo s rumem. Pak si staci precist prispevky nekterych "diskuteru" a hned je jasne, ze v VI.cenove kategorii zije hodne lidi (tituly Makrela, Venezuela, Bures ap.). Podstata neni podle meho nazoru v tom, jestli obslouzil ci neobslouzil, podstata je v tom, zda se choval jako hovado. Je-li pribeh pravdivy vubec se nedivim, ze hokejovy trener mluvi ke svym sverencum jako dlazdic po 10ti pivech a mistni "diskuteri" mu tleskaji. Sport jsem delal desitky let, ale takhle promluvit k mladym hracum, ktere mam vychovavat, tak to bych stydel do konce zivota. A pak se vsichni divi, ze ti mladi mluvi stejne jako ten dlazdic, neznaji slovo prosim, nepozdravi nikoho starsiho, v aute pri rizeni se chovaji jako blazni atd. Jak se zda, Vy taky obcas nektere podobne projevy podporujete. Blog mel smysl do te doby, nez jste se zacala vymezovat proti soucasnemu premieru. To si nechte na volby, ale timto zpusobem jste znacne shodila smysl blogu.

2 4
možnosti
LV

A Váš příspěvek řadíte do které cenové skupiny?

8 1
možnosti
MK

Pokud by to byl slušný obchodník tak to neudělá. Ale toto nebyl ten případ.

8 5
možnosti
MV

Pokud bychom měli sl slušného premiéra, díky jehož machincim bychom nemuseli čelit ostude, tak by takový premiér koupil leckde leccos. Ale takového premiéra nemáme.

11 5
možnosti
VB

Měl na to právo zvláště v souvislosti s tím, že by nuceně vystupoval v Androjově show, kterak u drobného lidu nakupuje, usmívá se. (Pak to stejně skrytě vyhodí a jde na ústřice).

6 3
možnosti
AZ

Kdyby se aspoň usmíval, ale on je tak arogantní, že se na prodávajícího za celou dobu ani nepodíval. Babišovo chování k prodejcům, bylo už několikrát zmiňováno. Nepozdraví, prodejcům tyká, ...

8 0
možnosti
JP

Já si myslím, že stánkař (prodejce) nešel kolem obchodního učiliště ani ve svátek. Věděl by jinak, že člověk, který přijde k jeho stánku a má zájem o jeho zboží je " Zákazník ", a k takovému se musí chovat. Pozdravit (i kdyby byl starší), splnit prodejem přáni zákazníka, provést doplňkovou nabídku a slušně se rozloučit.:-) Živnostenský list k prodeji čehokoliv úřad vydá, aniž by zkoumal, zda je majitel schopen toto povolání vykonávat.

4 0
možnosti
Foto

Kdyby se tak choval obsluhující úředník v nějaké velké bance, urřitě by ho vyhodilo. A ředitel té banky ba si to k zákazníkovi (banky) nedovolil. Jedná se o princip. Nežijeme přece v "hulvátově." V úslužnosti k zákazníkovi nám mohou být vzorem Vietnamci. (Ve většině případů). R^

6 0
možnosti
Foto

Jak jsem napsal níže, naši normální občané mají smysl pro spravedlnost.

2 3
možnosti
  • Počet článků 629
  • Celková karma 32,48
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy