Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Zajímalo by mě, jak by se dívali obhájci stánkaře na tuto situaci. "Zákazník vstoupí do obchodu(přistoupí k prodejnímu stánku) a prodavač mu sdělí: S tímhle ksichtem(obličejem) mi tady nelezte, na to já nemám povinnost se dívat, mohl bych se i osypat a ohrozit tím zdraví jiných zákazníků. Prostě, vy se mi nelíbíte a už sem nechoďte, nebudete obsloužen". Obávám se, že se tohoto chytnou nějací recesisti.:-)

2 4
možnosti
Foto

Srovnáváte nesrovnatelné.

Kvůli obličeji to rozhodně nebylo.

4 0
možnosti
DR

Jen stručně, není to žádný pašák, ale naopak prachobyčejný komediant, který díky svému chování bohužel dodnes nevylezl z puberty a myslí si o sobě, díky tomu jak to tomu Babišovi "nandal", jaký jen king.

Nicméně, vzhledem k úrovni zdejších blogových diskuzí nepochybuji o tom, že i tady bude mít spoustu "hrdinných" příznivců.

Karma. R^

23 7
možnosti
DR

Přesně jak jsem předpokládal, šest (zatím) klávesnicových hrdinů podporujících toho pubertálního šaška se hned našlo, ta jména fakt nemůžou překvapit. ;-D

1 2
možnosti
Foto

Právo za současného "demokratického" Česka-cituji:

"Již před nějakou dobou se vyskytl případ hoteliéra, který odmítl ubytovat Rusy, pokud nepodepíší, že nesouhlasí s okupací Krymu. Tomu Ústavní soud potvrdil, že jednal v souladu se svými právy.

Nicméně, provozovatel pizzerie Tomáš Ševčík na svých facebookových stránkách informoval, že se u něj nenajedí migranti. A za to mu ČOI (Česká obchodní inspekce) vyměřila pokutu nejdříve 25 tisíc, následně dokonce 60 tisíc korun. Muž tyto sankce napadl žalobou. Senát brněnského krajského soudu však dal za pravdu ČOI."

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Stankar-ktery-vyhnal-Babise-Znama-osoba-se-do-toho-vlozila-A-pozor-dalsi-pripad-630790?fbclid=IwAR1La_rtEdeso3xZRUTZaqp779huuXu07F2lDDW8kaqa-L6r6emJmUeldPI

Komunisté by naši justici mohli vyučovat právu, protože takto pokleslé právo jako je nyní, u nás nebylo ani za éry Miloše Jakeše.

Od některých soudců našeho ÚS by se měli co učit i proslulí "Kocourkovští."

6 5
možnosti
PC

...A to jsme si tenkrát mnozí mysleli, že hůř už být nemůže!

6 1
možnosti
Foto

Polofašistická nátlaková skupina, jejímiž příslušníky jsou stoupenci a sympatizanti hnutí Milion Chvilek, je založena nikoli za účelem nějaké diskuse či demokratického dialogu, nýbrž s cílem politické a fyzické likvidace jim nepohodlných osob - v této chvíli je to A.Babiš a M.Zeman, ale může to být i kdokoli jiný, kdo získal demokratickým způsobem politický vliv, na který si činí nárok havlisté na věčné časy a nikdy jinak. K tomu jsou používány všechny dostupné prostředky, zejména však Česká televize a média.

5 6
možnosti
Foto

Ten kolotoč Vám dává zabrat Rv

6 2
možnosti
KD

na neobslouzeni trestne stihaneho by melo byt pravo, mohl by mit strach, ze bude v trestne cinnosti pokracovat a neco treba ukrast

6 6
možnosti
JS

Tak je zřejmé, že kdyby neobsloužil Roma nebo černocha s tím, že je z duše nenávidí, tak už má na krku obžalobu a spoustu neziskovek a rozhněvané novináře.

18 0
možnosti
ZH

Pokud by zároveň byli dotyční premiérem a nenávist by byla daná jejich škoděním, ne národností, bylo by to v pořádku.

2 4
možnosti
VH

Měl, v případě Andreje ANO !!

4 3
možnosti
Foto

Upřímně :nemám ho ráda. Ale jednou je to zákazník a já jsem prodavač a nebudu kastovat lidi podle toho, zda se mi líbí, nebo nelíbí.

Na poštu chodí kolikrát lidi, který bych s chutí poslala někam.

Možná se teď cítí jako king, ale bylo to neprofesionální.

A když užvse cítil tak silný, měl to dotáhnout do konce a neprodat nic ani jeho ochrance, ne? :-)

12 2
možnosti
ZH

A riskovala byste i to, že vás bude natáčet kamera a pak se najdete třeba v televizi, jak jste nadšená z jeho návštěvy? :-)

3 4
možnosti
Foto

Ten trhovec by mohl mít těžké problémy s antidiskriminačním zákonem.

0 4
možnosti
ZH

;-D;-D;-D V tomto případě jen tehdy, až na něj Bureš pošle úředníky, aby ho zlikvidovali nebo ho uondali. Pokud si však bude stánkař vše řádně a pečlivě dokumentovat a najde schopného advokáta, pak by mohl mít problém spíš Bureš.

3 4
možnosti
JB

J79i18r21i 36B12o37r

17. 7. 2020 18:52

Miliardář lidumil,chodí mezi prostý lid.Kolem něj ochranka.Vždyť je to jenom komedie před volbami.Je jako Antonín Zápotocký.Je to směšné jak mu to někteří žerou.S prodavačem souhlasím.Smějí se nám do očí.Viz Faltýnek. Mynář a spol.Mělo by se jim to dávat najevo všude kde se objeví.Rv!!

15 8
možnosti
  • Počet článků 629
  • Celková karma 32,48
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy