Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J78a29n 14H98o43r73a

18. 7. 2020 19:23

...vážená, apelujete zde na jakési nepsané zákony, slušné vychování či morálku, tedy přesně na ty hodnoty, jichž se zmiňovanému neobslouženému Andrejovi vrchovatě nedostává a nejsou to jen tyhle ...

7 7
možnosti
Foto

souhlasím, ale přesto

2 1
možnosti
KV

Co jste mohli čekat? Je to pirát. ;-O

1 0
možnosti
JT

J87i19r76i 32T38i62c19h58y

18. 7. 2020 16:22

Souhlasit nebo nesouhlasit s nazory predsedy vlady je jedna vec, ale pouzivat nechutne titulky, jako v tomto clanku, je naprosto nevhodne.

1 3
možnosti
ZH

Proč? Premiér používá výrazivo, za které by vás tu smázli a to i kdybyste ho toliko doslovně citoval i s uvedením kontextu a vypíchnutím, že jde o citaci. Nebylo by tedy vhodné, aby premiér odstoupil, když se neumí chovat? Pokud jste konzistentní a nelíbí se vám titulek článku, pak byste měl požadovat i odstoupení hulváta.

5 4
možnosti
TK

Nežijeme snad v bezprávní džungli. Pokud jako živnostník prodávám zboží, poskytuji zákonem nějak definovanou službu a tento zákon nějak definuje, za jakých podmínek ji smím poskytovat. A podle toho se pak jako živnostník musím chovat. A zákon mi buď umožňuje služby na základě osobních sympatií někomu odmítnout nebo ne.

Osobně se domnívám, že by to zákon umožňovat neměl, určitě nikdo nechce, aby ho z Teska mohli vyhodit na základě toho, že je blonďák, invalida, nebo křesťan.

10 1
možnosti
ZH

Antidiskriminační zákon je zde: https://www.zakonyprolidi.cz/cs/2009-198?text=diskrimin

Zkuste tam najít, o jako diskriminaci se jedná, je-li odmítnut konkrétně Babiš - premiér.

3 1
možnosti

R^

A to se mi kdosi dávno smál, že politika ho nezajímá, že? A hele!

Všichni můžete trhovce nenávidět, ale já si ho vážím, já si vážím jeho svobody, které nám "normálním" se jí nedostává! Čest je pro něho víc než kšeft. Kéž bychom nezaprodávali svoji republiku kvůli kšeftu!

:-)

4 6
možnosti
DR
PJ

ANO. Právo na to má. Prodává svoje zboží a jestli se rozhodne to zboží zničit, tak je to jeho rozhodnutí. A to je to, o co tu jde. Moje rozhodnutí. Ne Andrejovi, nebo bolševický chtíč.... To alo Anoistum nevysvetlite......

5 2
možnosti
Foto

Nejsem koblihář, přesto si myslím, že emoce do kseftu nepatří.

7 0
možnosti
ZS

Dostat se do spárů zubaře, který ho z hloubi duše nenávidí, bych nepřál snad ani Andrejovi.

Ač ulhaného estébáckého premiéra s kontroverzní podnikatelskou minulostí nemusím, asi bych zvolil jiný druh protestu. Co takhle napsat na vývěsní tabuli:

Dnes tu máme Andreje,

co nám asi slíbí?

Sorryjako, motýle,

my nejsme tak bl.bí.

6 0
možnosti
KV

Bože, bože. Už takové články nebudu číst. Škoda brýlí.

1 1
možnosti
JN

Velmi trefný komentář k této kauze napsal dnes v MF DNES pan Korecký, tak si z něj dovolím ocitovat:

"Třeboňský trhovec odmítl obsloužit premiéra s odůvodněním, že ho ze srdce nenávidí. A ještě týž den se stal králem sociálních sítí. Snad si podobný potlesk vyslouží každý obchodník, který vyhodí třeba jednoho poslance z TOP 09 za to, že má afro na hlavě, oblíbeného europoslance z této strany za to, že je gay, anebo předsedkyni této strany s poukazem na to, že má zůstat u plotny."

P. S. Těm, co budou eventuálně argumentovat tím, že Babiš si to na rozdíl od výše jmenovaných zasloužil svým chováním, doporučuji přidat si do seznamu ještě předsedu poslaneckého klubu této strany, který nedávno oznámil svůj (ne)konec ve vrcholné politice.

7 4
možnosti
Foto

A víte, odkud to zase opsal pan Korecký? Ten si bez ctrl-c ctrl-v nevrzne. ;-D

3 1
možnosti
JF

To je dobrá otázka : Měl na to právo?"

0 0
možnosti
Foto

Otrok má právo na vzpouru. Viz píseň Náš pán je pod drnem (Werich).

1 0
možnosti
  • Počet článků 629
  • Celková karma 32,48
  • Průměrná čtenost 2036x
Učitelka MŠ, matka, muzikantka, autorka knih "30% pro život" a  "Dokonalá rozkoš", ...a také Danajka.  Psát mi můžete na ohlasynablogdanajka@seznam.cz             Miluju Ich formu a mám jen jeden život, takže... :-)

Seznam rubrik

Oblíbené blogy