Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J46a58n 98D28o96u80š22e70k

14. 7. 2020 14:55

Věřím tomu, že každý Němec by měl přede mnou pokleknout a olízat mi palce u nohou, slintaje a prosíce o odpuštění. Páč jsem Čech. Neptejte se mě jak jsem k tomu došel, jen jdu s dobou. ;-)

0 0
možnosti
JS

BLM je v podstate natlakova teroristicka organizace, ktera ma za ukol vyvolat atmosferu nasili a strachu v ulicich americkych mest. Cilem jsou pochopitelne podzimni volby. Zadny politik, krome prez. Trumpa se dnes neodvazi proti nim povolat policii, nebo Narodni gardu, aby nebyl okamzite obvinen v mediich z rasizmu. Demokrate (strana) toto hnuti podporuji politicky, velke firmy, financne.

1 0
možnosti
AK

Jsem běloch,černoch,člověk nebo ovce?Asi to poslední,neb se snámi vytírá kde jaké oko!!

0 0
možnosti
JM

J66i43ř87í 61M81a41c17h

12. 7. 2020 13:55

Akorát je blbý, že nezčernala Gréta. Aby ta hloupost byla koncentrována v jedné podobě a netříštila se.

1 0
možnosti
LK

L62e39o 95K16R80Á11T19K52Ý

12. 7. 2020 13:14

„Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ - Jan Werich

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím a karma. Jen vezměte v potaz, že v USA se na otrocích nehorázně mapakovali.

0 0
možnosti
JL

Kdyz opravim vase posledni slovo v prispevku za "napakovali", pani Rambouskova, musim pridat i moje podobne problemy.

Jako Cech (moravak) jsem se stal, kdyz jsem se narodil. Moje matka byla na pul ceska a na pul portugalka. Jiz pro narodnost jejiho otce.

Takze podle vas dva staty se "napakovaly" tim, ze oba znali nevolnictvi a take tu nehoraznou "Robotu"!!! Uzasne.

Mam vsak smulu. EU zahlazuje "utrpeni" podobnych obcanu jako jsem ja. Takze z toho nic nekapne. Skoda. Tolik utrpeni mich predku.

A co vase rodinna vetev, pani Rambouskova? Take trpela jako moje? Vsak na Rakousku si toho moc nepozbirame. Ale ti Prusaci by mohli platit. Ti u Hradce nam prece dali na frak. Tak at plati.

2 0
možnosti
JD

víte co je uragan d2 ?? .. vyráběl se a dosud se v čechách vyrábí .. takže nejen IG Farben :-)

0 0
možnosti
LH

On někdo, možná osvícený, přijde třeba s návrhem, aby každý jedinec nebarevné rasy (můžeme se ještě o rase zmínit?), psal své jméno s malým počátečním písmenem. Zjednodušila by se tak barevná identifikace jednotlivců a když zrušíme přechylování, tak budou spokojené i feministky. Dobrý nápad, viďte?

0 0
možnosti
ZH

Povídá černoch bělochovi:

černý se my už narodíme, černý jsme - ať je nám zima nebo horko, černý jsme - i když je nám špatně a černý i umřeme.

Kdežto vy se narodíte růžový, když je vám zima jste fialový, když je vám blbě jste zelený, když jste nemocný, jste žlutý, když nemůžete dejchat, jste modrý, když se vztekáte zrudnete a teprve až mrtví máte barvu bílou.

Tak kdo je tu barevnej !!! ??? !!!

11 0
možnosti
Foto

Ten chléb, co třímáte v ruce, je bílý nebo černý? ;-D

0 0
možnosti
PB

..... vono to člověčenství je v každým z nás!,- a společenský vlivy (kontinent, historie, režim, politika, ekonomika, kultura, náboženství, vyspělost-zaostalost) jsou nedílnou součástí socializace - utváření názorů, postojů, přijatelných norem chování, vyznávání hodnot atd.atd. - takže bílej, černej, rudej či fialovej,- vono je to naprosto jedno! Po celým světě se s každým obyčejným (normálním) člověkem domluvíte,- problém nastává v okamžiku, kdy narazíte na "vyvolené" z horních deseti tisíc, reprezentující politickou garnituru toho či onoho státu!,- .....ale ináč sme člověci, jeden jako druhej!

0 0
možnosti
ZH

Nejsme... Například na vojně jsme s některými týpky nebyli schopní se dohodnout. Zpravidla to byl Východňár, případně Maďar, nebo člověk s kriminální minulostí. Takže žádných horních něco. A to jsem se bez problémů domluvil s některými Cikány...

5 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2719x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik